Greška

Došlo je do greške.

Raj za prste - NuPhy Air75 bežična mehanička tastatura

16.01.2023 14:09 | 0 Hardver
Raj za prste - NuPhy Air75 bežična mehanička tastatura

Mi kojima se dobar deo života svodi na kucanje, bilo da ste novinar, copywriter, programer ili neko ko voli da komentariše apsolutno svaki post na Facebooku, smo konstantno u potrazi za idealnom tastaturom koja će nam olakšati posao i doneti malo uživanja u svakodnevno druženje sa tasterima.

I možemo reći da je na tržištu zaista široka ponuda dobrih tastatura, toliko da svako može pronaći ono što mu odgovara. Želite mehaničku, tastaturu sa scissor key prekidačima, sa normalnim ili plićim tasterima, bežičnu, žičanu, pune veličine ili kompaktnu - šansa je da ćete pravu kombinaciju pronaći u nekoj od domaćih prodavnica.

No, među nama ima i onih koji su vrlo specifičnih prohteva po ovom pitanju i da kažem istančanog ukusa, probali su svašta što je dostupno na domaćem tržištu, pa nastavili svoju potragu i van njega u želji da pronađu baš pravu stvar. Ne govorim o sebi naravno, već o prijatelju redakcije putem koga nam je na test stigao jedan model tastature koja je dovoljno egzotična da vam je predstavimo u ovom periodu početkom godine kada još uvek iščekujemo nove uređaje.

Samovozeći automobili će u budućnosti duplirati gužve na putevima

Ove godine će biti isporučeno skoro 50% više savitljivih telefona nego prošle

Slične teme
10203
10205
10206
10207
10208
10209