Greška

Došlo je do greške.

PUBG stigao na smartfone u Kini

12.02.2018 15:41 | 3 Games
PUBG stigao na smartfone u Kini


PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) je objavljen na pametnim telefonima u Kini, a postoje dve verzije igre.

Popularnost PUBG-a je tolika da su se veoma brzo pojavili imitatori, uključujući i brojne smartfon klonove iz Kine. Sada je kompanija Tencent, koja i sama ima svoje PUBG klonove, objavila dve razlilčite verzije zvanične igre u Kini. PUBG: Exhilarating Battlefield je praktično isti kao i PC verzija, dok PUBG: Army Attack stiže sa pomorskim bitkama.

Sa preko 500 miliona igrača na mobilnim telefonima u Kini, ne predstavlja iznenađenje što je Tencant odlučio da igru za telefone objavi pre pojave PC verzije. Ono što je iznenađujuće, jeste koliko je uspešno igra optimizovana na mobilnim uređajima. Na pratećoj fotografiji se može videti razlika (gornji deo fotografije je iPhone verzija, dok je dole Xbox One verzija igre).

U nekim slučajevima, iPhone verzija igre pruža značajno boilje i komotnije iskustvo nego verzija PUBG-a za Xbox One. Oba PUBG naslova su veoma brzo postala hit i u vrhu su iOS App Store-a po popularnosti u Kini.

Izvor: Abacusnews

wtr Neregistrovan korisnik
Nesto nije u redu sa ovom vescu ili slikama. Nerealno predstavljaju razliku izmedju portova, iPhone vs xBox One!? Nesto ne stima...
Goyakla Član postova: 2212
Kako se ovo igra na telefonu?

Apple, LG i Valve investiraju u firmu za OLED mikrodispleje na VR i AR uređajima

Samsung Galaxy S8 Android Oreo ažuriranje pristiže korisnicima

10404
10405
10406
10407
10408
10409