Greška

Došlo je do greške.

PUBG postao najprodavanija PC igra svih vremena

09.01.2018 19:30 | 7 Games
PUBG postao najprodavanija PC igra svih vremena


PlayerUnknown's Battlegrounds igra je praktično izmenila pojam gejminga u poslednjih, nepunih 12 meseci. Developer Bluehole je postao PUBG Corp, a igra je kompaniji donela zaradu od preko 500 miliona dolara od prodaje i omogućila ekskluzivni ugovor sa Microsoftom za PUBG na Xbox One konzoli.

Međutim, kada je PC platforma u pitanju, PUBG je do sada prodat u preko 27,8 miliona kopija, prema statistici SteamSpy-a, uz grešku margine od oko 160.000 primeraka. Čak i ukoliko uključimo ovu marginu, 27,6 miliona prodatih kopija PlayerUnknown's Battlegrounds je i dalje dovoljno za dostignuće najbolje prodavane igre za PC.

PUBG postavio novi rekord, sa tri miliona igrača u istom trenutku

Izvor: TweakTown

rAMA Član postova: 9734
Može biti, samo sam hteo da ukažem na to da se za GTA V ne može oslanjati na steam statistiku. Isto recimo važi i za TW3.
Sent from my MI MAX using Tapatalk
Ve®sus Član postova: 2339
Citiram korisnika: rAMA^ Ta statistika nije validna za GTA V jer steam platforma nije bazna platforma za igru, već je to Rockstar Games Social Club. Svi retail ključevi su Rockstar Games Social Club ključevi, a to važi i za 99% legitimnih online radnji. Verzija za steam, osim naravno na steam-u, se može jedino naći na grey market sajtovima.
Slazem se da Steam nije toliko merodavan za GTA V, ali zar ne mislis da bi Rockstar prosle godine, kad su 2-3 objavljivali kako su oborili rekorde sa 75/85 miliona kopija, objavio i brojke iskljucivo za PC prodaju ako su stvarno postavili novi rekord?
mefisto Član postova: 1111
@ Ve®sus moguce .
rAMA Član postova: 9734
^ Ta statistika nije validna za GTA V jer steam platforma nije bazna platforma za igru, već je to Rockstar Games Social Club. Svi retail ključevi su Rockstar Games Social Club ključevi, a to važi i za 99% legitimnih online radnji. Verzija za steam, osim naravno na steam-u, se može jedino naći na grey market sajtovima.
Ve®sus Član postova: 2339
Citiram korisnika: mefistoMa da svih vremena, malo sutra!Ni blizu nisu minecraft-u ili GTA V.
Odakle ti to da nisu blizu GTA V? GTA V nije jos ni dostigao 10 miliona kopija na PC-u. --- link --- Minecraft je u januaru prosle godine tek dostigao 22 miliona kopija na PC-u. Brkas loncice sa ukupnim brojem kopija na svim platformama.

Corsair predstavio novo AX1600i napajanje (video)

Qualcommov novi Bluetooth čip omogućava do 65% manju potrošnju

10404
10405
10406
10407
10408
10409