Greška

Došlo je do greške.

PUBG o detaljima završene Fix PUBG kampanje, kao i planovima za narednu godinu

20.11.2018 20:40 | 0 Games
PUBG o detaljima završene Fix PUBG kampanje, kao i planovima za narednu godinu

PUBG Corp. je okončao kampanju "Popravimo PUBG" i fokusirala se na nove razvojne prioritete za narednu godinu. "Izgradnja stabilnosti i kvaliteta" sada je njihova "najvažnija vrednost", objašnjava kompanija u otvorenom pismu objavljenom na Steamu, pred Battle Royale gejmplej i novi sadržaj.

"Kao prvo, ovo će verovatno usporiti našu kadencu izgradnje, ali pošto u ovim procesima postajemo veštiji, nadamo se da ćemo obezbeđivati novi sadržaj brzo kao i ranije, uz održavanje nove stabilnosti i kvaliteta kao primarnog cilja", piše izvršni producent Taeseok Jang.


Pogledajte još: PUBG stiže na PlayStation 4 sedmog decembra!


On je dodao i da je kampanja "Popravimo PUBG", najavljena pre tri meseca, dovela do značajnih poboljšanja performansi između klijenta i servera, usklađivanja i rešenja protiv varanja (uključujući i zabranu više od dva miliona naloga). Osim toga, PUBG Corp. kaže da je pronašao skoro sve od 100 grešaka i mogućih unapređenja kvaliteta opisanih na početku šeme.

"Znamo da ima mnogo stvari koje se mogu poboljšati, ali imamo utisak da tačnije osećamo ono što vi, igrači želite i trebate", rekao je Jang. "Došli smo do kraja Fix PUBG kampanje, i sada idemo napred sa razvojem, unapređenjem procesa i udvostručavanjem naših napora uz nove naučene lekcije".

Izvor: Engadget 

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy F će imati novog Bixby asistenta

Prvi OnePlus 5G smartfon bi mogao biti skuplji i do 100 eura od 6T modela

10404
10405
10406
10407
10408
10409