Greška

Došlo je do greške.

PUBG mobile preuzet preko 100 miliona puta

17.08.2018 18:22 | 0 Games
PUBG mobile preuzet preko 100 miliona puta


PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) i Fortnite su u konstantnoj borbi za primat na tržištu Battle Royale igara, kao i na različitim platformama. Fortnite, prema poslednjim izveštajima, dominira na PC-u i konzolama, dok PUBG dobro stoji na mobilnim uređajima.

Najnoviji izveštaji sugerišu da PUBG ima duplo više preuzimanja na mobilnim uređajima u odnosu na Fornite mobile. Tencent sada ističe da je PUBG na Android i iOS platformama prevazišao 100 miliona preuzimanja. Potrebno je napomenuti da je Fortnite još uvek u beti na Androidu, te da se širenje na ovoj platformi tek očekuje za Epic Games-ov naslov.


Pogledajte još: PUBG tokom juna prodat u 4,7 miliona primeraka


PUBG mobile je na mobilne uređaje stigao 19. marta ove godine, a tokom poslednja četiri meseca igra je imala preko 14 miliona dnevno aktivnih korisnika (ne uključujući one iz Kine, Južne Koreje i Japana). igra se konstantno ažurira novim mapama, modovima i drugim sadržajem.

"Želimo da se zahvalimo našem posvećenom razvojnom timu u Lightspeed i Quantum Studios, a posebnu zahvalnost upućujemo vernim igračima širom sveta koji nastavljaju da nas inspirišu svojom strastvenošću i posvećenošću", istaknuto je iz kompanije Tencent.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

 

Pogledajte preporučeni video sa Benchmark Youtube kanala:

Komentari

0 Dodaj komentar

Asus Zephyrus S je novi laptop sa 144Hz ekranom

Skype Preview za Android dobio opciju snimanja poziva i SMS podršku

10404
10405
10406
10407
10408
10409