Greška

Došlo je do greške.

PUBG je prodat u 70 miliona kopija, najavljuje novu sezonu sadržaja

15.07.2020 12:37 | 0 Games
PUBG je prodat u 70 miliona kopija, najavljuje novu sezonu sadržaja


Popularna igra PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) je zvanično prodata u preko 70 miliona kopija, a kako bi proslaviti ovo dostignuće developeri će rematserovati Sanhok mapu i potpuno će je preraditi.

Iako se o PUBG naslovu ne pojavljuje puno vesti kao ranije, igra nastavlja da se prodaje dobro na PC, Xbox One, PS4 i Google Stadia platformama. Od objave igre 2017. godine, na svim pomenutim platformama je prodato preko 70 miliona kopija.

Osma sezona igre se približava, a pomenuta prerađena Sanhok mapa će biti najbitniji dodatak u sezoni. Sanhok sada predstavlja zaraslu i napuštenu destinaciju u džungli, a biće dostupan i "loot truck" - oklopno vozilo koke igrači mogu da unište sredinom igre za bolji loot u scenariju veći rizik-bolja nagrada.

 

Pogledajte još: Halo 3 je sada dostupan za PC


Nova PUBG sezona uključuje i novi sistem rangiranja za sve takmičarski nastrojene igrače, a poeni će se dodeljivati i za lične i za timske performanse u meču.

Za sada, plan je da sve navedeno debituje na PC test serverima od 15. jula, a igrači će moći da daju povratne informacije pre nego što nova sezona zaživi na live serverima.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung najavljuje 6G budućnost, očekuje holograme za mase u 2030. godini

Lenovo Legion dostupan u pretprodaji, potvrđene glavne specifikacije

10404
10405
10406
10407
10408
10409