Greška

Došlo je do greške.

PUBG dobija manju mapu, kao direktan odgovor na popularnost Fortnite-a

10.03.2018 10:51 | 0 Games
PUBG dobija manju mapu, kao direktan odgovor na popularnost Fortnite-a


Borba u Battle Royale segmentu se zahuktava. Tokom poslednjih šest meseci Fortnite je potpuno eksplodirao kada je popularnost u pitanju. Popularna survival pucačina Epic Gamesa, je prihvatila ključni elemenat identično popularne Playerunknown's Battlegrounds igre - 100 igrača, smeštenih na ostrvu u okviru malog bojnog polja, i pretvorila ga u svetski gejming fenomen. Fortnite klipovi se mogu naći svuda, od Instagrama, Reddita, Twittera i sve ih je više, čime oblikuju mejnstrim kulturu na načine na koje malo modernih igara čini.

Upravo je ovakva popularnost Fortnite-a naterala kreatore PUBG-a da krenu da rade na novoj, manjoj mapi ostrva, koja će na test serverima debitovati narednog meseca. PUBG Corporation je objavio da će manja mapa nuditi brže i intenzivije mečeve uz veći broj igrača. Jedna od glavnih stvari, koje kod PUBG igrača izazivaju nezadovoljstvo, jeste da igra oduzima puno vremena, a dosta tog vremena se provede u kretanju sa jednog mesta na drugo, a da se pri tom i ne naiđe na drugog igrača.

Zato ćemo narednog meseca videti novu, manju, 4 x 4km mapu tokom čijeg testiranja će PUBG Corporation prikupiti povratne informacije korisnika, što će direktno uticati na razvoj mape.

Kreatori PUBG-a znaju da moraju brzo da reaguju na veliki uspeh koji u poslednje vreme ostvaruje Fortnite. Fortnite je već sada najgledanija igra na Twitchu i ima broj pregleda koji je gotovo duplo veći od onoga što ostvaruje PUBG. Jasno je zbog čega će implementacija manje i brže mape biti veoma bitna za PUBG u narednim mesecima.

Izvor: The Verge

Komentari

0 Dodaj komentar

Novi iPad Pro bi mogao stići u junu

Sve izmene u izgledu koje donosi Android P

10404
10405
10406
10407
10408
10409