Greška

Došlo je do greške.

PUBG ažuriranje protiv varanja odloženo za PC uređaje

07.02.2018 12:13 | 0 Games
PUBG ažuriranje protiv varanja odloženo za PC uređaje


PUBG Corp. je planirao da 5. februara objavi PC ažuriranje koje se fokusira na mere protiv varanja u igri, ali je ovo ažuriranje sada odloženo. U Twitter objavi od juče, PUBG tim je istakao da je otkriven neočekivani problem tokom testiranja kompatibilnosti, što je prouzrokovalo odlaganje ažuriranja za kasnije.

Kao što je i ranije najavljeno, očekuje se da će ovo ažuriranje doneti nove funkcije protiv varanja u igri, a blokiraće različite pomoćne programe koji menjaju grafiku ili pomažu tokom gejmpleja u nekom obliku. Jedan od popularnih softvera, koji će biti blokirani sa ovim ažuriranjem, jeste ReShade. Korisnici neće biti banovani ukoliko se na njihovom sistemu detektuje ReShade, ali neće moći da igraju PUBG dok god je ReShade instaliran.

U jednoj od ranijih blog objava, PUBG Corp. je istakao da pojedini igrači moraju da reinstaliraju PUBG kako bi se vratili onlajn.

Kako PC verzija ima značajno veću bazu igrača, ne predstavlja iznenađenje što je PUBG-ova PC edicija u fokusu kompanije kada je zaštita od varanja u igri u pitanju.

Izvor: GameSpot

Komentari

0 Dodaj komentar

Nakon Navi arhitekture, AMD sprema novu GPU generaciju za 2020-2021. godinu

Samsung sprema Android 8.0 Oreo za nekoliko novih uređaja

10404
10405
10406
10407
10408
10409