Greška

Došlo je do greške.

PUBG ponovo ima milion igrača u istom trenutku na Steamu

24.12.2018 13:50 | 0 Games
PUBG ponovo ima milion igrača u istom trenutku na Steamu


PlayerUnknown's Battlegrounds (PUBG) igra je u februaru polako počela da posustaje i da gubi populaciju igrača, a nije uspevala da zadrži konstantno bazu od milion gejmera koji su u istom trenutku na Steamu. Međutim, situacija se krajem godine izgleda dosta promenila, PUBG-u je data druga šansa i igra je sada zabeležila 1,08 miliona miliona istovremenih igrača.

PUBG je ranije, tokom 2017. godine, imao maksimalan broj od tri miliona istovremenih igrača na Steamu. Međutim, od tog perioda, igra se mučila da održava preko milion aktivnih gejmera, dok je tokom prošlog meseca imala najnižih 895.650 igrača u istom trenutku.


Pogledajte još: PUBG mobile preuzet preko 100 miliona puta


Nova zainteresovanost za igru se pripisuje poslednjem ažuriranju, koje implementira Vikendi - novu snežnu mapu koja nudi razuđen i raznovrstan teren, brojna poboljšanja, ispravke bagova i drugo.

Dosta uticaja na pad PUBG-a je svakako imala sve veća popularnost rivalske igre Fortnite: Battle Royale, kojas nastavlja da uživa tu popularnost. Međutim, PUBG-ovo prisustvo na konzolama i mobilnim uređajima (koje nije uključeno u izveštaj) odoleva konkurenciji nešto bolje nego ranije, a Steam verzija igre nastavlja da bude u vrhu liste igara sa najvećim brojem igrača koji u istom trenutku prisutni u igri.

Izvor: KitGuru

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy Note 10 bi mogao biti ogroman

Samsung ranije počeo da isporučuje Android 9 Pie za Galaxy S9/S9+

10404
10405
10406
10407
10408
10409