Greška

Došlo je do greške.

Prvi SEE Gaming Business Forum: The Game Changer

17.11.2020 17:19 | 0 Biznis IT
Prvi SEE Gaming Business Forum: The Game Changer

 

SEE Gaming Business Forum je prvi regionalni događaj koji se bavi svim poslovnim aspektima i interesnim sferama industrije igara na sreću, počevši od regulative, odgovornog priređivanja, poslovnih strategija, do primene tehnoloških rešenja, sa posebnim fokusom na tržište Jugoistočne Evrope.

Forum okuplja vodeća svetska i regionalna imena industrije, regulatorna tela i tehnološke kompanije. Pored predstavnika Uprave za igre na sreću Republike Srbije, na konferenciji će govoriti i predstavnici Uprave za igre na sreću Malte i Evropske asocijacije priređivača za onlajn igre na sreću i klađenje (EGBA). Biće prisutni i svi poznati međunarodni i lokalni brendovi, operateri i tehnološke kompanije poput: Betagy, MaxBet, GVC, Sportingbet, Betsson, ElBet, Push Gaming, Relax Gaming, AskGamblers, Blinking, WM Equity Partners itd.

O značaju tehnologije u razvoju savremenih rešenja i platformi za igre na sreću, kao i pristupu u razvoju prilagođenih rešenja prema svakom posebnom tržištu, govoriće Nikola Perić, direktor kompanije Betagy.

Važan preduslov uspeha u ovom poslu je upotreba najsavremenije tehnologije i konstantno unapređenje proizvoda, ali – najvažnije jeste dobra analiza tržišta na koje izlazimo i prilagođavanje razvoja platforme prema svakom tržištu. To je ono što je ostvarilo uspeh u našem dosadašnjem poslovanju na drugim tržištima i što ćemo nastaviti da primenjujemo u svakom novom poslovnom izazovu, a prvi sledeći je platforma „Victory” koja se kreira za tržište Srbije. Stoga mi je veoma drago što je na forumu pokriven i ovaj veoma važan segment upotrebe tehnologije”, rekao je gospodin Perić.

 Ovaj događaj je idealna prilika za razmenu mišljenja između svih interesnih grupa industrije igara na sreću, online i land-based priređivača, regionalnih regulatornih tela i asocijacija, konsultanata, kompanijama koje se bave razvojem igara i softverskih rešenja, KYC rešenja, kako bi razgovarali o pravnim okvirima, poslovnim i tehnološkim izazovima, kao i budućim trendovima na ovom dinamičnom i zahtevnom tržištu.

Za više detalјa i registraciju posetite www.seegamingforum.com. Broj mesta je ograničen.

Konferenciju organizuje New Angles Consulting kompanija specijalizovana za organizaciju poslovnih konferencija, kao i savetovanje u oblasti marketinga i razvoja poslovanja.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Samsung Galaxy M12 prikazan na novim renderima, stiže početkom sledeće godine

Redmi Note 9T, za koji se verovalo da je Note 10, dolazi sa podrškom za 5G

10604
10605
10606
10607
10608
10609