Greška

Došlo je do greške.

Prvi kupci iPhone 6S telefona imaju probleme sa Touch ID tasterom

07.10.2015 08:33 | 7 Mobile
Prvi kupci iPhone 6S telefona imaju probleme sa Touch ID tasterom

Apple-ov novi iPhone telefon je sjajan uređaj, ali nemaju prvi kupci sjajna iskustva sa njim. 9to5Mac je prvi doneo izveštaj o problemima i tako potvrdio žalbe korisnika na Apple-ovom Support forumu i Twitteru. One naime govore da se korisnici iPhone 6S telefona žale da Touch ID taster postaje prevruć na dodir.

U temi na Apple-ovom Support Communities forumu mnogi korisnici su opisali sličan problem. Kada korisnici uključe telefon, početni ekran bude crn i Touch ID/Home taster biva vruć. Problem nestaje nakon držanja Home i tastera za zaključavanje deset sekundi, i resetovanjem telefona. Apple još uvek nije objavio zvanično saopštenje po ovom pitanju.

Izrada iPhone 6s telefona košta Apple svega 245 dolara

Izvor: Mashable

Sve informacije vezane za Apple, možete pogledati na Apple hub-u, na Benchmark sajtu

 

sanna Član postova: 209
Ko prati desavanja oko kompanije Apple ili koristi njihove uredjaje zna da su prve serije uvek kriticne. Da li je u pitanju baterija, problemi sa krivljwnjem, ekran ili sad touch ID nije vazno, uglavnom postoje problematicne serije. To je problem za ove nase koji zele prvi da se dokopaju novih uredjaja iz inostranstva, a onda im bude problem to zameniti. Evo od prosle godine se stanje promenilo u pozitivnom smeru, ali opet bolje malo sacekati. Uglavno Apple sve menja dok ste god u garanciji i sigurno je da ni jedna kompanija na svetu nema takvu podrsku korisnicima (realno oni to i naplate kroz cenu uredjaja).
David Neregistrovan korisnik
Hahaha!!! Iphone bezgrešan?
accko Član postova: 1262
^ +1
Baš me nasmeja sada.
Dark Magician Član postova: 9726
Ovo je kao biometrijski čitač iz Kingsman-a.
yooyo Moderators postova: 10861
Možda su greškom ugradili ringlicu?

Novi detalji o AMD PRO APU-ima

Direktor Apple-a smatra da nova strategija Microsofta neće funkcionisati dobro

10104
10105
10106
10107
10108
10109