Greška

Došlo je do greške.

Prvi Google Smart Display uređaji u prodaji od jula

09.05.2018 14:53 | 0 Multimedija
Prvi Google Smart Display uređaji u prodaji od jula


Google Smart Display uređaji će se na tržištu naći od ovog leta. Nakon objave nove proizvodne platforme tokom CES 2018 sajma, kompanija je bila prilično tiha kada je datum objave uređaja u pitanju. Sada je na Google I/O konferenciji objavljeno da Internet gigant planira da svoju prvu liniju proizvoda na tržište donese u julu.

Pomenuti uređaji su kreirani sa velikim fokusom na Google Assistant integraciju. Pored ovoga, uz pogodnosti koje virtuelni asistent donosi, Google će nuditi i izvornu podršku za YouTube i YouTube TV, što bi se moglo lako pokazati kao glavna prodajna tačka za Smart Display platformu.

Trenutno, nije poznato koji od najavljenih Smart Display-a će se u prodaji naći prvi i da li će njihova dostupnost zavisiti od regije potrošača. Za sada je nekoliko proizvođača potvrdilo svoju Smart Display platformu, a ovo uključuje kompanije Lenovo, LG, JBL i Sony. Ovo, u kombinaciji sa ugrađenim Google Assistantom za vizuelno iskustvo, sugeriše da bi Google proizvodi uskoro mogli da zavladaju tržištem kojim trenutno dominira Amazon.

Izvor: PhoneArena

Komentari

0 Dodaj komentar

Qualcomm najavio ranu podršku za Android P

Veštačka inteligencija kreira uverljive Doom nivoe

10304
10305
10306
10307
10308
10309