Prvi AMD FreeSync monitor se pojavio u prodaji

AMD FreeSync monitori pojavili su se u prodaji, a u pitanju su Iiyama 4K modeli koji su za čak 170 dolara jeftiniji od G-Sync ekvivalenata.

AMD FreeSync monitori pojavili su se u prodaji, a u pitanju su Iiyama 4K modeli koji su za čak 170 dolara jeftiniji od G-Sync ekvivalenata. Iiyama FreeSync 4K monitori su se pojavili u Britaniji, gde koštaju 390 funti, odnosno oko 600 dolara. AMD je originalno predvideo da će FreeSync monitori koštati oko 100 dolara manje od identičnih G-Sync modela. Iiyama tvrdi da, iako su monitori kompatibilni sa FreeSync/Adaptive-Sync VESA standardom, oni zahtevaju ažuriranje kako bi mogli da koriste ovu funkciju. Iiyama trenutno nudi besplatnu uslugu nadogradnje za ovaj servis. Očekuje se da će tokom narednog meseca stići još više modela AMD FreeSync monitora, tako da će potencijalni kupci imati veliki izbor kada je ova tehnologija u pitanju.Izvor: WCCFTech

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi