Greška

Došlo je do greške.

Prvi pogled na OnePlus Nord 2T

06.05.2022 14:53 | 0 Mobile
Prvi pogled na OnePlus Nord 2T

 

Tokom meseca januara, pojavile su se prve nezvanične informacije o dolazećem mobilnom uređaju kompanija OnePlus pod nazivom Nord 2T. Prema podacima koje su isplivale na površinu, govorilo se o uređaju koji bi trebalo da nasledi OnePlus Nord 2, kao i da donese nekoliko dobrodošlih unapređenja. 

Sada, prema navodima poznatog insajdera @digitalchatstation na Weibo mreži, pojavile su se prve nezvanične fotografije koje daju uvid u finalni izgled ovog mobilnog uređaja koji bi pred publikom trebalo da se pojavi tokom meseca maja. Međutim, za sada još uvek nije potvrđen tačan datum objavljivanja ovog mobilnog telefona. 

Prema fotografijama dostupnim na portalu XDA Developers, OnePlus Nord 2T donosi pravougaoni kamera modul u gornjem desnom uglu zadnje strane uređaja unutar kog se nalaze tri senzora. Sva tri senzora smeštena su u dva velika kružna isečka, što na prvi pogled odaje utisak da se radi o uređaju koji ima samo tri kamere. Pored toga, modul za kamere ima i dva kućišta za blic.

Kako se navodi u prethodno dostupnim nezvaničnim informacijama, glavni senzor kamere trebalo bi da bude Sony IMX766 rezolucije 50MP koji smo videli na Xiaomi 12X i Realme GT2 Pro. Pored njega, očekuju se i ultra-širokougaoni senzor rezolucije 8MP, kao i monohromatski senzor od 2MP. Nord 2T

 

Sa prednje strane uređaja ekran ima veoma tanke ivice oko displeja, osim sa donje strane gde je ivica primetno šira u odnosu na one sa strane i na vrhu uređaja. Tu je i “punch hole” izrez za selfi kameru koji je smešten sa leve strane ekrana. Dakle, malo drugačije pozicioniranje u odnosu na uobičajenu centriranu “punch hole” kameru koju smo navikli da viđamo na ovogodišnjim modelima. Ova kamera najverovatnije će imati rezoluciju od 32MP sa nekom tehnologijom spajanja piksela.

Za kraj, na nezvaničnim fotografijama prikazane su dve boje ovog uređaja – bledozelena i tamnosiva u zvučnim marketinškim nazivima. Iako je to sve što se vidi na priloženim fotografijama, poznate su još neke od potencijalnih specifikacije.

Ovaj telefon trebalo bi da pokreće MediaTek Dimensity 1300 mobilni čipset, a tu bi trebalo da bude i 8GB radne memorije i 256GB prostora za skladištenje podataka. Sve to je zaokruženo sa baterijom kapaciteta 4.500mAh koja podržava brzo punjenje od 80W. A kada ćemo sve to videti zvanično, kompanija OnePlus još uvek nije saopštila.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Amerika najzad ispred Kine u gejmingu?

Samsung Galaxy A53 5G recenzija - Kako nadmašiti A52S?

10104
10105
10106
10107
10108
10109