Greška

Došlo je do greške.

Prve skice Pixel 4 XL telefona

15.03.2019 15:00 | 0 Mobile
Prve skice Pixel 4 XL telefona


Iako se naredni Google telefon iz srednjeg segmenta očekuje nešto kasnije tokom godine, sada imamo neke od prvih procurelih informacija o onome što bi mogao biti naslednik Google Pixel 3 XL modela. Najnovije informacije donosi nam SlashLeaks, i stižu u formatu dvodimenzionalnih skica uređaja.

Iako je prerano za potvrđivanje verodostojnosti ovih skica, tim sa sajta Phone Arena je načinio realistične nacrte procurelog dizajna.

Prednja strana dosta podseća na Galaxy S10+. Prisutan je sistem sa dve kamere, smešten u punch-hole otvoru. Kada su okviri u pitanju, prema skicama oni su gotovo nepostojeći. Takođe, primetna su dva mikrofona - jedan s gornje i jedan s donje strane telefona.

google2_28.jpg


Iako to nije specifično omenuto u nacrtima telefona, kreator skica je sugerisao da će Pixel 4 XL imati senzor otiska prsta u ekranu. Takođe, još jedan zanimljiv detalj je sistem sa dve kamere na poleđini. Google Pixel 3 i 3XL su na poleđini imali "samo" po jednu kameru, iako je sistem sa dve ili više kamera bio u jeku popularnosti kada su dva telefona predstavljena.

Google Pixel 4 bi mogao biti objavljen tokom Made By Google događaja, koji se obično održava oko oktobra.

Izvor: PhoneArena

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Xiaomi sprema POCO F1 Lite?

Nvidia predstavila GeForce GTX 1660 6GB grafičku kartu

10104
10105
10106
10107
10108
10109