Greška

Došlo je do greške.

Prve informacije za Google Pixel 7

06.05.2022 17:30 | 0 Mobile
Prve informacije za Google Pixel 7

 

Šta god mislili o Google Pixel 6 seriji mobilnih telefona, jedna činjenica je sigurna, a to je da su ovi uređaji doneli jedan zanimljiv i privlačan dizajn kamera modula u obliku monolitnog rešenja koje se prostiralo od ivice do ivice uređaja. Takođe, veliki plus u našim očima je i činjenica da se jedan tako veliki proizvođač udalji od ustaljenih rešenja koje je uspostavila kompanija Apple predstavljanjem svoje iPhone 11 serije mobilnih uređaja. 

Čini se kako od tada svi najveći, a i oni malo manji igrači u sferi mobilne telefonije na ovaj ili onaj način kopiraju rešenje kompanije Apple, pa smo tako došli do popularnog dizajna modula sa kamerama koji se najčešće nalazi u gornjem desnom uglu poleđine telefona i koji je ili pravougaonog ili kvadratnog oblika, piše GSM arena.

Kompanija Google se otela toj dizajnerskoj ideji, a kako navode prve nezvanične informacije, situacija će ostati nepromenjena i tokom sledeće generacije mobilnih telefona ovog proizvođača. Naime, pojavile su se prve nezvanične fotografije koje prikazuju potencijalni izgled zaštitnih maski koje bi odgovarale dizajnu Google Pixel 7 Pro mobilnog telefona.

 

Pixel7_pro.jpg

 

Iako je Google Pixel 7 serija mobilnih uređaja još uvek daleko od zvaničnog predstavljanja, ove fotografije vrlo lako mogu da ukazuju na finalni dizajn telefona jer proizvođači zaštitnih maski obično dobiju specifikacije o dizajnu telefona unapred kako bi mogli da se pripreme za veliki obim proizvodnje kada se telefon zvanično pojavi na tržištu.

Ukoliko pratimo standardnu politiku objavljivanja novih uređaja kompanije Google, Pixel 7 telefoni trebalo bi da se pojave tek tokom oktobra. Dakle, još dosta vremena da se ova informacija potvrdi. 

Google Pixel 6 i Pixel 6 Pro su zanimljivi telefoni koji su korisnike izneverili u nekoliko ključnih polja – trajanje baterije, problemi sa softverom, kao i nedovoljno pouzdani Tensor čipset, koji je definitivno objavljen pre vremena. Međutim, ako nas pitate, dizajn je bio pun pogodak. Ostaje  da se nadamo da će tako biti i sa novom generacijom telefona koje nećemo skorije videti u Srbiji..

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung Galaxy A53 5G recenzija - Kako nadmašiti A52S?

WhatsApp vas pušta da pokažete svoja osećanja

10104
10105
10106
10107
10108
10109