Prve fotografije Vivo iQOO savitljivog telefona

Sudeći prema fotografijama koje su procurele, u pitanju je savitljivi telefon

Pre nekoliko dana, Vivo je najavio svoj podbrend telefona pod nazivom iQOO. Kineski proizvođač ne gubi vreme i već je partnerima prezentovao telefon iz nove linije. Sudeći prema fotografijama koje su procurele, u pitanju je savitljivi telefon.
vivo2_9.jpgRenderi su poprilično jasni – dugački telefon može da se transformiše u veći uređaj, poput tableta. Za razliku od dizajna savijanja ka unutra, koji će implementirati određeni proizvođači, iQOO telefon će se savijati ka spolja.
vivo3.jpgDrugih informacija o dolazećem telefonu nema, ali prema rečima dojavljivača, očekivana cena uređaja je preko 1000 dolara. Na renderima je prikazan uređaj bez tastera i portova, što znači da će telefon implementirati dizajn bez tastera/otvora ili su još uvek u pitanju rani renderi i ostaje da se telefon finalizuje.Izvor: GSMArena
 
Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi