Greška

Došlo je do greške.

Prve fotografije ColorOS 7 platforme

26.12.2019 20:30 | 0 Software/Web
Prve fotografije ColorOS 7 platforme


Oppo i Realme se mogu pohvaliti time da su postali najrevolucionarniji brendovi tokom ove godine. Dve kompanije su uspele da proizvedu najviše preporučivane uređaje, kao što su Realme 3 Pro i Oppo Reno2 Z. Ono što, pored cene i odgovarajućih specifikacija, ovi telefoni imaju to je ColorOS 7 personalizovani korisnički interfejs.

ColorOS je u prošlosti bio meta velikog broja kritika, ali sa ColorOS 7 verzijom dosta toga će se izmeniti na polju softvera, a ponajviše zahvaljujući sličnosti sa izvornom verzijom Androida. Sada su se pojavili screenshotovi, koji navodno prikazuju novi sloj prilagpđavanja OS-a.

color2.jpg

Pre nekoliko nedelja, pojavile su se informacije da će ColorOS 7 biti sličniji Android Stock verziji nego ranije varijante. Sada su tu prvi screenshotovi platforme, koji pokazuju da je OS veoma sličan onome što smo do sada viđali u prethodnim verzijama. Ovo se, svakako neće dopasti svima, posebno ako se ima na umu azijski uticaj na dizajn, ali su primetne velike izmene u ikonicama, menijima i baru za obaveštenja.

color3.jpg

ColorOS 7 će omogućavati da se menjaju veličine launcher ikonica i tekstova. Očekivani tamni mod i duboko prilagođavanje Always-on displeja će takođe biti implementirani. Očekuje se da će dosta izmena biti implementirano u budućem periodu, jer su fotografije identifikovane kao deo beta verzije interfejsa.

Izvor: GizChina

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Intelovo LGA 1200 podnožje će navodno biti kompatibilno sa LGA 115x kulerima

Domaća premijera: Vive Cosmos VR Headset (video)

10504
10505
10506
10507
10508
10509