Greška

Došlo je do greške.

Prve fotografije narednog iPad mini tableta

12.06.2021 10:30 | 0 Mobile
Prve fotografije narednog iPad mini tableta


U poređenju sa najnovijim iPad Air i iPad Pro modelima, iPad mini deluje zastarelo i Apple je svestan toga. Do sada smo već nekoliko puta čuli da se redizajn za mini sprema, a sada novi izveštaj ukazuje da će se to desiti i pokazuje nam kako će novi iPad mini izgledati.

Potrebno je istaći da ovo nisu zvanični promo renderi, već se radi o rekonstrukciji izgleda zasnovanoj na različitim skicama, CAD fajlovima, fotografijama uređaja iz ruke i drugim izvorima.

Kako je moguće videti, iPad mini u velikoj meri podseća na iPad Air - tačnije, izgleda kao smanjena verzija Air-a.

ipad3_8.jpgTaster za paljenje je konačno uklonjen, omogućavajući tanje okvire. Uprkos tome što će biti za 3mm manji po dužini i širini, moći će da implementira veći ekran. Dimenzije tableta su 206,3 x 137,8 x 6,1 milimetar.

Senzor otiska prsta je ugrađen u izduženi taster za paljenje, dok su zvučnici "dramatično poboljšani", prem navodima. Lightning konektor je odbačen, a tu je sada USB-C port. Izvori kažu da će novi iPad mini biti dostupan u crnoj, zlatnoj i srebrnoj verziji.

ipad2_15.jpg


iPad mini će poodržavati novu i manju Apple Pencil pametnu olovku, a tablet će pokretati Apple A14 čipset. Postojaće i verzija sa 5G konekcijom, a objava uređaja se očekuje pre kraja ove godine.

Izvor: FrontPageTech

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Novi renderi otkrivaju dizajn i opcije boja za Honor 50 Pro

Xiaomi planira premijum telefon sa kamerom ispod ekrana i UWB tehnologijom

10104
10105
10106
10107
10108
10109