Prva Apple Android aplikacija je alatka za prelazak sa Androida na iOS

Aplikacija pod nazivom "Move to iOS" je sada dostupna preko Google Play prodavnice, a korisnicima omogućava transfer fajlova na Apple uređaje.

Već neko vreme se očekivalo da Apple predstavi svoju prvu Android aplikaciju. Ona je sada stigla uz iOS 9 i taman pred dolazak novog talasa iPhone uređaja koji će se uskoro naći u prodaji. Stoga ne čudi što je prva Apple Android aplikacija zapravo alatka koja će korisnicima pomoći da se prebace sa Androida na iOS platformu. Aplikacija pod nazivom “Move to iOS” je sada dostupna preko Google Play prodavnice, a korisnicima omogućava transfer fotografija, poruka, kontakata, kalendara, mail naloga i drugih fajlova na Apple uređaje. Novi iPhone ili iPad će kreirati privatnu Wi-Fi konekciju sa Android uređajem (4.0 ili noviji) kako bi se podržao transfer uz potvrdu da će sav sakupljeni sadržaj biti raspoređen na odgovarajuća mesta. A kada završite sa transferom, Apple čak nudi i da reciklirate svoj stari Android telefon u nekoj od Apple prodavnica.Izvor: Engadget

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi