Greška

Došlo je do greške.

Prva ekspanzija za Cyberpunk 2077 tek 2023.

15.04.2022 09:16 | 0 Games
Prva ekspanzija za Cyberpunk 2077 tek 2023.

 

Čini se da razvojnom studiju CD Projekt Red ništa ne ide po loju. Prvo, sopstvenom greškom su izbacili nedovršeni Cyberpunk 2077 kako bi ostvarili maksimalnu zaradu tokom tradicionalno unosnog prazničnog perioda.

Ali, to nije bilo sve. Ne postoji drugi način da se to kaže, ali ova kompanija je slagala kupce koji su prednaručili njihovu najnoviju video igru, obećali mnogo, a isporučili premalo. Malo je reći da igrači nisu bili zadovoljni.

A šta tek reći o verzijama ove video igre za konzole PlayStation 4 i Xbox One X. U najmanju ruku, ova video igra na ovim platformama nije bila igriva, a grafički dometi, broj NPC-eva na ulicama, kao i svi ostali aspekti bili su daleko ispod proseka.

Usledili su brojni pečevi, trenutno je ova video igra na verziji 1.50, bagovi su se ispeglali, stanje popravilo, ali to i dalje u najvećoj meri nije ona video igra koja je obećana. Dobra je to igra, daleko od toga da je očajna, ali obećanja su bila jedno, a realnost drugo.

 

Cyberpunk.jpgSada, umesto da se prva ekpanzija pojavi ove godine, od toga nema ništa. Nakon odlaganja verzije video igre The Witcher 3 za konzole nove generacije, PlayStation 5 i Xbox Series X, i prva ekspanzija za Cyberpunk 2077 je najavljena tek za sledeću godinu, iako su se mnogi igrači s pravom nadali da bi ona trebalo da se pojavi ove godine.

Pored toga, ne postoje apsolutno nikakve druge informacije o tome šta bi ova ekspanzija mogla da donese igračima. Kako kažu čelnici kompanije CD Projekt Red, možemo očekivati više informacija tokom ove godine, ali kada, ni to se ne zna.

Brojke su impresivne, ali iako je Cyberpunk 2077 prodat u neverovatnih 18 miliona primeraka, gorak ukus u ustima ostaje. Jedini spas bila je jedna kvalitetna, visokobudžetna ekspanzija sa zanimljivim narativnim tokom koja bi ovu video igru iskupila kod publike, ali od toga, makar za sada, ništa.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

WhatsApp je odlučio da poboljša grupno ćaskanje pomoću reakcija na poruke, novih funkcija

Ilon Mask nastavlja sa megalomanijom

10404
10405
10406
10407
10408
10409