Greška

Došlo je do greške.

Proizvodnja Nintendo Switch konzole će biti udvostručena zbog potražnje

20.03.2017 10:28 | 1 Games
Proizvodnja Nintendo Switch konzole će biti udvostručena zbog potražnje

Nintendo je veoma zadovoljan u poslednje vreme jer je tržište sjajno reagovalo na Switch konzolu. Ona je već postala najbrže prodavana Nintendo konzola na nekoliko tržišta širom sveta, a potražnja je ostala visoka pa su se mnogi jedva dokopali svog primerka. Većina prodavnica je rasprodala početnu seriju primeraka i sada čekaju nove da stignu. Prema novim izveštajima, kako bi odgovorili na rastuću potražnju za novu konzolu, Nintendo bi prema očekivanjima trebalo da udvostruči proizvodnju Switch konzole.

Nintendo je ranije poručio da im je cilj da na pokretanju imaju dva miliona konzola, ali izveštaji kažu da su već prodali preko milion i po primeraka. The Wall Street Journal izveštava da je Nintendo odlučio da proizvede 16 miliona primeraka Switch konzole u narednih 12 meseci, dok su prvobitni planovi govorili o osam miliona. To naravno ne znači i da će toliko primeraka biti prodato u prvih godinu dana dostupnosti, ali je konzola već pokazala da ima dobar start.

Nintendo Switch prodat u 1,5 miliona primeraka u prvoj nedelji

Izvor: Ubergizmo

Ps4 Neregistrovan korisnik
nintendo jos jednom pokazao ko je glavni za konzole. Imam osecaj da namerno nece da prave hardwerski mocnu konzolu, jer bi bukvalno zbrisali i sony i ms, ovako im je zanimljivije, igraju se ljudi Boga

U aprilu se ukida podrška za Vistu

Funkcija prepoznavanja lica na Galaxy S8 telefonu će se koristiti za potvrdu plaćanja

10404
10405
10406
10407
10408
10409