Greška

Došlo je do greške.

Procurila su četiri nova rendera Nokia pametnih telefona na kojima se vidi svež dizajn

25.11.2021 15:40 | 0 Mobile
Procurila su četiri nova rendera Nokia pametnih telefona na kojima se vidi svež dizajn

 

Čini se da se Nokia priprema za lansiranje četiri nova pametna telefona. Iako datum lansiranja ovih uređaja još nije najavljen, imamo rendere pametnih telefona koji dolaze zahvaljujući popularnom leaksteru Evana Blasa (@evleaks).

Renderi otkrivaju dizajn četiri Nokia telefona uoči zvaničnog lansiranja. Ovi uređaji imaju brojeve modela kao što su N151DL, N150DL, N1530DL i N152DL. Za sada zvanična marketinška imena ovih uređaja ostaju misterija.

Ako pogledamo rendere koji su se pojavili, možemo videti da će Nokia N15DL imati kružni modul kamere, sličan postojećim Nokia telefonima. Štaviše, render otkriva da uređaju neće nedostajati fizički senzor otiska prsta. Tasteri za napajanje i jačinu zvuka biće smešteni na desnoj strani, dok će se 3,5 mm audio priključak nalaziti na gornjoj strani.

Na prednjoj strani uređaj će imati urez u obliku kapi vode u koji će se nalaziti selfi kamera. Prelazeći na rendere Nokia N150DL, ona će takođe imati urez u obliku kapi vode za selfi kameru i 3,5 mm audio priključak na gornjoj strani. Ako bacimo pogled na zadnju stranu ueđaja, možemo videti da će pametni telefon imati trostruku kameru koju prati LED blic.

 

Nokiatekst.jpg

 

Treći Nokia uređaj nosi broj modela N1530DL. Takođe će se pohvaliti postavkom sa tri kamere pozadi. Pametni telefon će takođe imati zarez u obliku kapljice vode i audio priključak od 3,5 mm na gornjoj strani. Možemo očekivati da će ovaj uređaj imati i bočni senzor otiska prsta.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, poslednji render je Nokia N152DL. Čini se da je Nokia N152DL pametni telefon početnog nivoa čiji dizajn odgovara onom Nokia C1 2nd Edition. Pametni telefon će imati jednu kameru na zadnjoj strani koju će pratiti LED blic. Uređaj će imati staromodni kutijasti dizajn, ekran u razmeri 18:9 i audio priključak od 3,5 mm na vrhu.

Za sada, specifikacije ovih uređaja su nam potpuna nepoznanica. U narednim danima ćemo saznati više detalja o ovim uređajima ako se pojave na bilo kom sertifikatu ili benchmarku.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Rast prihoda i profita Xiaomi-ja u trećem kvartalu

Xiaomi Redmi K50 Gaming dolazi sa Dimensity 9000 čipsetom, 5.000mAh baterijom

10104
10105
10106
10107
10108
10109