Procureo sat vremena gejmpleja igre No Man's Sky (video)

YouTuber Kengi01 je došao do rane kopije No Man's Sky igre i objavio preko sat vremena gejmpleja svog prvog iskustva u dolazećem naslovu Hello Gamesa.

YouTuber Kengi01 je došao do rane kopije No Man’s Sky igre i objavio preko sat vremena gejmpleja svog prvog iskustva u dolazećem naslovu Hello Gamesa.Nešto ranije, korisnik pod nadimkom daymeeuhn objavio je screenshotove iz igre. Ovaj igrač je na svoju kopiju igre potrošio čak 1250 dolara, a objavio je da No Man’s Sky igrači do centra univerzuma mogu da stignu za manje od dva dana. Ovo otkriće je mnoge razočaralo, a daleko je od onoga što tvrde kretaori igre, a to je da dolazak do centra zahteva stotine sati grindanja.

Ukoliko ne želite spojlere, ne gledajte prateći video, a oni koji žele da znaju šta ih očekuje ili ne planiraju da igraju No Man’s Sky ali su znatiželjni da saznaju o čemu se radi, trebalo bi da video pogledaju što pre dok ne bude skunut sa YouTube-a.No Man’s Sky stiže 9. avgusta.Izvor: TweakTown

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi