Procureo gejmplej snimak igre Evolve (video)

Developer Turtle Rock Studios je održao zatvoreni alpha događaj tokom vikenda, a uprkos sporazumu o neobjavljivanju, snimak iz igre je već procureo.

Developer Turtle Rock Studios je održao zatvoreni alpha događaj tokom vikenda, a uprkos sporazumu o neobjavljivanju na koji su gejmeri pristali kako bi dobili pristup, snimak je ipak procureo online. Bilo je samo pitanje vremena kada će neko postaviti gejmplej snimak ove multiplejer pucačine, uprkos sporazumu i svim ostalim merama koje su developeri preduzeli. Korisnik DailyMotiona je odlučio da prekrši sporazum odmah i da otpremi petominutni snimak 4v1 borbe, pokazujući kako tim lovaca ide kroz mapu, proganjajući smrtonosnu zver. Video nažalost nema zvuk, a imajući u vidu da se radi o alpha verziji, to ipak nije pravi pokazatelj finalnog kvaliteta proizvoda, ali nudi brzi pogled na osnovni mehanizam gejmpleja. Evolve stiže 21. oktobra za PC, Xbox One i PlayStation 4 platforme.

Izvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi