Greška

Došlo je do greške.

Procureli video navodno prikazuje Galaxy Z Flip u akciji

03.02.2020 09:03 | 0 Mobile
Procureli video navodno prikazuje Galaxy Z Flip u akciji


Izgleda da više nema mnogo nepoznanica kada je u pitanju Samsungov dolazeći fleksibilni i preklopni telefon. Dojavljivač Ben Geskin je sada objavio video, koji navodno prikazuje prototip Galaxy Z Flip modela.

Kako su i glasine ranije sugerisale, uređaj predstavlja modernizovanu verziju klasičnog "flip", preklopnog telefona. U pitanju je kompaktan uređaj, sa malim eksternim displejom kada se zatvori, a kada se rasklopi otkriva se veoma dugačak glavni displej.


Kratki video klip ne otkriva ništa o samim specifikacijama, ali pokazuje postojanje dve kamere spolja i punch-hole selfi kameru. Ranije glasine su sugerisale da će Galaxy Z Flip imati 6.7-inčni displej sa 2636 x 1080p rezolucijom i značajno izdržljivijim i tanjim staklom umesto plastike.


Telefon bi trebalo da koristi Snapdragon 855 Plus čipset, u kombinaciji sa 8GB RAM-a i 256GB ugrađenog skladišnog prostora. Očekuje se da neće imati microSD slot i priključak za slušalice.

Samsung Galaxy Z Flip bi trebalo da bude ozvaničen 11. februara, tokom Samsungovog Unpacked događaja, a uskoro nakon toga bi mogao da se pojavi u prodaji. Kada je u pitanju cena, očekuje se da će koštatai oko 1400 evra na evropskim tržištima.

Izvor: Engadget

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Komentari

0 Dodaj komentar

Motorola postaje zvanični partner Ducati Corse moto tima

Xiaomi Mi 10 i Black Shark 3 prezentacije će se verovatno održati samo onlajn

10104
10105
10106
10107
10108
10109