Greška

Došlo je do greške.

Procureli svi dizajni za Galaxy S10: koji je pravi?

16.11.2018 09:10 | 3 Mobile
Procureli svi dizajni za Galaxy S10: koji je pravi?

Ranije ove godine Samsung je otkrio da će Galaxy S10 dobiti značajno ažuriranje modela. Ovo nas je sve, i naše čitaoce a i nas, nateralo da se zapitamo: Kako će to Galaxy S10 izgledati, zaista?

Juče je LetsGoDigital dobio prve slike kompanije Samsung Electronics koja prikazuje ceo prednji panel ovog pametnog telefona sa otvorom za fotoaparat u ekranu. Slike su se koristile u Samsungovom patentu u patentu za dizajn, koji je prijavljen u Haškom međunarodnom dizajnerskom sistemu. Ovde kompanije mogu da podnesu patent za industrijski dizajn, a nakon odobrenja patent će automatski prihvatiti 70 različitih zemalja.

 

Pogledajte još: Samsungov budžetski Galaxy S10 Lite će imati Infinity-0 ekran

 

Patent se sastoji isključivo od vizuelnog materijala, nije dodan pismeni opis. Postoji više od 50 različitih modela pametnih telefona. Svi oni pokazuju dizajn celog ekrana sa fotoaparatom u gornjem levom uglu.

Dobro je da je Samsung prijavio slike u boji pa imamo bolji utisak kako će negde na kraju i izgledati prednji panel. Mali otvor za kameru će sigurno postojati ili sa strane, kao na gornjoj slici, ili u sredini, kao kod Infinity-O ekrana.

Ispod možete pogledati i ostale prijavljene dizajne i to je ono odakle je Samsung počeo pa možemo da vidimo u kom pravcu su razmišljali prilikom dizajniranja. Ili ne možemo?

 

samsungfullscreensmartphones1.jpg

galaxysmartphones2.jpg

samsungsmartphones3.jpg

Izvor: LetsgodigitalNL

Dejan Neregistrovan korisnik
Pa onaj koji dobije nabolje komentare ... pošto se Samsung ne zna od S8 šta bi sa dizajnom

Snapdragon 8150 na AnTuTu testu porazio Kirin 980 i A12 Bionic čipove

Honor Magic 2: razotkrivanje magije

10104
10105
10106
10107
10108
10109