Greška

Došlo je do greške.

Procureli posteri za Poco M3 sa detaljima dizajna i opcijama boja, uoči lansiranja

20.11.2020 10:49 | 0 Mobile
Procureli posteri za Poco M3 sa detaljima dizajna i opcijama boja, uoči lansiranja

 

Lansiranje Poco M3 telefona očekuje se 24. novembra, dakle samo još koji dan. Uoči predstavljanja, procurio je poster telefona koji daje uvid u ključne detalje o dizajnu i moguće opcije boja. Poco M3 će imati trostruku postavku kamere pozadi i dolazi u žutim, plavim i crnim nijansama. Telefon ima selfi kameru u notchu u obliku vodene kapljice, a prethodne informacije tvrde da će Poco M3 pokretati Qualcomm Snapdragon 662 SoC.

Danas, 91Mobiles je objavio nešto što liči na promotivni poster Poco M3, koji nam pokazuje dizajn telefona sa prednje i zadnje strane, ostavljajući vrlo malo mašti. Poco M3 ima prednji deo u obliku kapljice, blagu bradu na dnu ekrana i ravne ivice. Tipka za podešavanje jačine zvuka i dugme za napajanje nalaze se na desnoj ivici ekrana.

 

Pogledajte još: Sertifikovan još jedan Poco telefon

Sa zadnje strane, Poco M3 ima jedinstveni dizajn sa dve palete sa crnim pravougaonikom u gornjem delu ispunjenim postavkama kamere i logotipom kompanije. Modul kamere ima tri senzora koji su postavljeni jedan ispod drugog, a blic se nalazi pored njih. Logotip se, pomalo neobično, nalazi paralelno sa modulom kamere na drugoj strani. Ostatak zadnjeg panela je u žutoj, plavoj ili crnoj boji.

Specifikacije Poco M3 su procurile već ranije, a videćemo 6.53-inčni full-HD + ekran. Kao što je pomenuto, telefon bi mogao napajati Qualcomm Snapdragon 662 SoC. Očekuje se da će postavka trostruke zadnje kamere sadržati primarni senzor od 48 megapiksela. Poco M3 se isporučuje sa dva stereo zvučnika i ima bateriju od 6.000 mAh sa podrškom za brzo punjenje od 18 W.

Izvor: Gadgets 360

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Najava Cyberpunk 2077 konačno prikazuje igru koju ćete zaista igrati po lansiranju

Rastavljanje iPhone 12 Pro Max-a lepo nam dočarava šta je zapravo stabilizacija slike pomeranjem senzora

10104
10105
10106
10107
10108
10109