Greška

Došlo je do greške.

Procureli Google Pixel Watch prikazuje veličinu u poređenju sa Apple Watch-om i Samsung Galaxy Watch-om

25.04.2022 16:47 | 0 Mobile
Procureli Google Pixel Watch prikazuje veličinu u poređenju sa Apple Watch-om i Samsung Galaxy Watch-om

 

Nakon što se Google Pixel Watch jutros pojavio na prvim slikama, sada je Redditor Tagtech414, koji tvrdi da je originalni izvor procurelog Pixel Watch-a, stavio ovaj uređaj na ruku i na sto kako bi ga uporedio sa njegovim najvećim konkurentima.

Očekuje se da će Google Pixel Watch biti predstavljen na I/O konferenciji u maju, što donekle objašnjava zašto je počeo tako često da se pojavljuje u glasinama. Njegove specifikacije mogu uključivati in-house čipset, senzore za praćenje otkucaja srca i sve ono što Google može još da ponudi, poput mapa i navigacije.

 

Googlepixelwatch.jpgŠto se tiče cene, očekuje se da će se Pixel Watch prodavati u rasponu od 300 do 350 dolara, ali trebalo bi da saznamo više o tome kako se bliži predstavljanje, koje se, ruku na srce, očekuje tek na jesen (!?), piše Gizchina.

Za sada, ono što imamo je navodni dizajn Pixel Watch-a, koji izgleda prilično minimalistički u poređenju sa Samsung Galaxy Watch-om, pa čak i sa Apple Watch-om, i ne sumnjamo da će upravo veličina odrediti njegov budući (ne)uspeh.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Edit: PRODATO! Twitter ušao u pregovore sa Elonom Muskom oko ponude za preuzimanje

YouTube na mobilnom uređaju dobio novu šarenu animaciju Like dugmeta

10104
10105
10106
10107
10108
10109