Greška

Došlo je do greške.

Procureli renderi za OnePlus 9, evo kako će izgledati

23.11.2020 12:37 | 0 Mobile
Procureli renderi za OnePlus 9, evo kako će izgledati

 

Što se tiče razvoja pametnih telefona, kao i kod većine proizvoda, uvek se pretrpi nekoliko promena u karakteristikama, dizajnu i specifikacijama. Nedavno su procurili renderi koje je @OnLeaks podelio na Voice-u i otkrili potencijalni dizajn OnePlus 9, ali ćemo ih prihvatiti sa malom rezervom.

Kažemo potencijalni dizajn, jer prema objavi, čini se da OnePlus u ovom trenutku još uvek izrađuje prototip uređaja, što znači da postoji šansa da bi se ovaj dizajn koji vidimo mogao promeniti do objave. Takođe je moguće da bi mogao da ostane isti, ali u svakom slučaju je i dalje zanimljivo videti u kom pravcu OnePlus razmišlja.

 

Povezana vest: I OnePlus 9 se našao na Geekbench-u

Što se tiče trenutnog rendera koji vidimo, čini se da OnePlus ostaje na zakrivljenim ekranima duž ivice telefona, iako su neke kompanije polako odustale od njega. Sveukupno, dizajn nekako podseća na OnePlus 8T, sa modulom kamere sličnog izgleda i prednjom kamerom sa rupom za kameru u vrhu, sa glavnom razlikom u njegovom zakrivljenom displeju.

@OnLeaks tvrdi da će telefon imati 6,7-inčni ekran što ga čini malo većim od OnePlus 8T, a takođe napominje da bi telefon mogao biti najavljen u martu 2021.

Izvor: Phandroid

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Komentari

0 Dodaj komentar

Poco M3 glavne specifikacije potvrđene uoči lansiranja, stiže sa baterijom od 6000 mAh

Izgled pakovanja Cyberpunk 2077 PS4 prvi otkrio zaposleni kompanije Amazon, igrači se plaše spoilera

10104
10105
10106
10107
10108
10109