Procurele specifikacije Samsung Galaxy Alpha telefona

Samsung Galaxy Alpha stiže ipak 13. ili 14. avgusta, ali već danas možemo da saznamo većinu specifikacija prvog Samsungovog metalnog smartfona.

Samsung Galaxy Alpha je prvi “metalni telefon” ove kompanije, a njegovo predstavljanje ipak neće biti 4. avgusta kako je prvobitno najavljeno već 14. avgusta, kako govore najnoviji izveštaji. Ono što danas saznajemo jeste većina specifikacija ovog telefona. Iako smo od ranije znali da će imati Samsungov Exynos procesor, sve do sada je bilo nepoznati koji. Radi se o Exynos 5433 procesoru koji je pobedio Qualcomm Snapdragon 805 u benchmark testiranju prošlog meseca. Potvrđeno je da će rezolucija 4,8-inčnog ekrana biti 720p, a telefon će imati kameru od 12 megapiksela sa zadnje strane. Galaxy Alpha će imati nano SIM slot a dolazi bez slota za microSD kartice jer će imati 32 GB interne memorije. Interesantno je da isti izvor navodi da finalni dizajn nije “u potpunosti” procureo.
Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi