Greška

Došlo je do greške.

Procurele slike zaštitnog stakla za ekran Samsung Galaxy S22 nagoveštavaju dizajn ekrana

29.11.2021 14:45 | 0 Mobile
Procurele slike zaštitnog stakla za ekran Samsung Galaxy S22 nagoveštavaju dizajn ekrana

 

Lansiranje serije Samsung Galaxy S22 se polako ali sigurno približava. Za sada se ne zna mnogo o ovoj predstojećoj seriji flagship pametnih telefona. 

Tipster Ice Universe (@UniverseIce) je podelio nekoliko slika onoga što se čini da je zaštita ekrana dolazeće serije Samsung Galaxy S22. Kao što je pomenuto, slike pokazuju da će jedan od pametnih telefona, verovatno Galaxy S22 Ultra, dobiti kvadratne ćoškove ekrana. Druga dva pametna telefona su prikazana sa zaobljenim uglovima.

Sve tri zaštite ekrana su prikazane sa izrezom rupe u kojoj će se nalaziti selfi kamera, mada je Ultra verzija najavljivana da bi mogla doći, kao što se ranije sugerisalo, u obliku kapljice u vrhu ekrana, ili sa selfi kamerom u S-pen olovci. Takođe, prvo što nam pada na pamet je da će Galaxy S22 Ultra model biti i više nego dostojan naslednik Note serije Samsungovih telefona, serije koja se više ne proizvodi.

Naravno, štitnici za ekran ne nude mnogo uvida u dizajn predstojeće Samsung flagship serije, ali sugerišu razliku u veličinama tri pametna telefona. Slike takođe pokazuju da serija Galaxy S22 može imati izuzetno tanke okvire na sve četiri strane — što potvrđuje izveštaj od prošlog meseca.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Huaweijev novi flagship na preklop ima minimalističko rešenje u šarkama

Redmi K50 Gaming Edition mogao bi doći sa Dimensity 9000 SoC, uređaj sa Dimensity 7000 takođe u pripremi

10104
10105
10106
10107
10108
10109