Greška

Došlo je do greške.

Procurele informacije o MIUI 14 pre zvaničnog predstavljanja

02.12.2022 09:34 | 0 Mobile
Procurele informacije o MIUI 14 pre zvaničnog predstavljanja

Sve novine okačio je Twitter korisnik @kacskrz, a MIUI 14 nam donosi novu sistemsku arhitekturu sa preinstaliranim aplikacijama koje zauzimaju dosta manje prostora i koriste manje struje, što bi trebalo da im obezbedi bolje performanse. Tu su i nove opcije personalizacije sa drugačijim formatom vidžeta, folderima na početnom ekranu i takozvanim „Super ikonama“. Privatnost je (naravno) revidirana, bez čuvanja korisničkih podataka u oblaku i svih radnji koje se obavljaju lokalno na uređaju.

 

 

Mi AI glasovni asistent će dobiti više mogućnosti kao što su skeniranje dokumenata, prevodi, ali i pomoćnika za pozive sa filterom za neželjene pozive. Xiaomi je takođe revidirao uparivanje i stabilnost veze sa drugim Xiaomi uređajima kao što su slušalice, tableti i televizori.

Unapređena je u pretraga, pa sad imate pristup istoriji pretraživanja sa rezultatima sortiranim po kategorijama. MIUI 14 takođe donosi podršku za više bežičnih čitača kartica, kao i funkcionalnosti koje pojačavaju brzinu protoka interneta preko mobilne mreže kada je Wi-Fi signal slab.

MIUI14ChangeLog.jpg

Zeleni dom za sve naše podatke

Izašao je zvanični trejler za (sad) najveći blokbaster naredne godine

10104
10105
10106
10107
10108
10109