Procurela prva fotografija i ime nove Assassins Creed igre

Novi detalji su se pojavili u vezi sledećeg naslova u Assassin's Creed serijalu, i prema novom izveštaju predstojeća igra će biti nazvana Assassin's Creed: Origins

Novi detalji su se pojavili u vezi sledećeg naslova u Assassin’s Creed serijalu, i prema novom izveštaju predstojeća igra će biti nazvana Assassin’s Creed: Origins. Sajt WWG je prvi objavio ime nove igre, da bi ga kasnije potvrdio i Eurogamer. Kasniji izvori su potvrdili da je igra prequel i da će biti objavljena za PS4, Xbox One i PC platforme.
Pored toga, možete videti prvi screenshot iz igre za koga Eurogamer potvrđuje da je legitiman. Početkom prošle godine Kotaku je izvestio da će se radnja nove igre odigravati u Egiptu, i da je predviđena za izlazak na jesen ove godine pod nazivom Assassin’s Creed Empire (naziv je očigledno promenjen). Nedugo nakon toga Ubisoft je potvrdio da neće objaviti “glavnu” igru u Assassin’s Creed serijalu u 2016. godini, kao i da će im to omogućiti da poboljšaju moć nove tehnologije i daju brendu novu dimenziju.
Ubisoft potvrdio da radi na Assassin’s Creed TV seriji
Izvor: Gamespot

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi