Prikazan sistem borbe za Skyforge MMORPG (video)

Skyforge, dolazeći MMORPG naslov koji su Obsidian i Allods Team najavili 2013. godine, dobro napreduje. Progarmeri su objavili najnoviji video u kome prikazuju sistem borbe koji ova igra donosi.

Skyforge, dolazeći MMORPG naslov koji su Obsidian i Allods Team najavili 2013. godine, dobro napreduje. Progarmeri su objavili najnoviji video u kome prikazuju sistem borbe koji ova igra donosi. Allods Team navodi da je proučavano dosta igara, kao i ponašanje igrača u Skyforge-u, sve dok nije iskrastalisan inovativni sistem borbe, koji je prikazan u videu. Tim je inspiraciju za borbeni sistem tražio u akcionim i arkadnim igrama, a implementiran je u MMO koji koristi sofisticiraniji borbeni sistem.

Skyforge će doći sa 10 klasa, ali će na lansiranju samo tri biti otključane. Sistem u igri dopušta igraču da u bilo kom trenutku izabere bilo koju klasu sa kojom želi da igra (dok god to prebacivanje nije tokom borbe). Trenutno je objavljeno šest klasa: Archer, Berserker, Cryomancer, Gunner, Paladin i Slayer. Napredovanje po nivoima je drugačije od drugih MMORPG igara, jer nema konkretnih nivoa. Igrači dobijaju prestiž, koji im omogućava da napreduju u zavisnosti od ukupne statistike i progresa. Skyforge još uvek nema datum lansiranja, a igra je trenutno u fazi zatvorene bete.
skyforge.jpgIzvor: Softpedia

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi