Prikaz Microsoft Office tastature

Već na prvi pogled se može primetiti da je u pitanju nesvakidašnja tastatura. Njeni tasteri nisu raspoređeni kao na takozvanim “Natural” modelima, niti komunicira sa računarom putem radio veze, ali je jedna prava, profesionalno-kancelarijska tastatura. Svakako, ona nije namenjena profesionalnim daktilografima, koji će samo kucati

Već na prvi pogled se može primetiti da je u pitanju nesvakidašnja tastatura. Njeni tasteri nisu raspoređeni kao na takozvanim “Natural” modelima, niti komunicira sa računarom putem radio veze, ali je jedna prava, profesionalno-kancelarijska tastatura. Svakako, ona nije namenjena profesionalnim daktilografima, koji će samo kucati ono što slušaju, već je njena namena nešto složenija. Do sada smo epitet “kancelarijska” davali samo prevaziđenom hardveru, znajući da će uglavnom biti dovoljan za knjigovodstvo, internet i otvaranje pasijansa, ali evo jednog komada hardvera koji je namenjen pravoj SOHO mašini. Naravno, reč Office nije u nazivu ovog modela zbog kancelarijske primene, već zbog toga što je maksimalno prilagođena za rad u programima iz Microsoft Office-a.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi