Greška

Došlo je do greške.

Pretplata za Twitter Blue će koštati tri dolara mesečno

30.05.2021 11:29 | 0 Software/Web
Pretplata za Twitter Blue će koštati tri dolara mesečno


Pre nekoliko nedelja pojavili su se izveštaji da Twitter radi na pretplatničkom servisu, pod nazivom Twitter Blue, koji bi mogao koštati tri dolara mesečno. Izgleda da bi ove glasine mogle biti tačne, a potvrdio ih je i sam Twitter prema navodima Jane Manchun Wong.

Wong je u svom tvitu istakla da je Twitter možda već javno potvrdio postojanje programa za pretplatu, pod nazivom Twitter Blue, tako što ga je uključio u in-app kupovinu za iOS App Store, gde ima cenu od $3 mesečno. Prema navodima, neke od funkcija koje korisnici mogu da očekuju uključuju izbor između različitih tema boja i ikonica za aplikacije.

twitter2_11.jpg


Ranije su pomenute i druge funkcije servisa, kao što su mogućnost da se ukloni tvit, folder za kolekciju bookmarka, folder za čuvanje omiljenih tvitova i drugo.

Twitter već neko vreme radi na alternativnim načinima za unovčavanje svoje platforme, a izgleda da bi Twitter Blue mogao biti jedno od rešenja. Ranije je bilo govora o mogućnosti da Twitter dozvoli korisnicima da daju bakšiš ljudima koje prate, a tu je i opcija da korisnici kreiraju "paywall" za tvitove koji će videti samo njihovi pretplatnici.

Izvor: Ubergizmo

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Poznate specifikacije, cena i datum objave Realme C25s telefona

Poco sprema F3 GT sa Dimensity 1200 čipom

10504
10505
10506
10507
10508
10509