Greška

Došlo je do greške.

Preklopni telefon kompanije OPPO je spreman i značajno je jeftiniji od konkurencije

04.05.2022 11:05 | 0 Mobile
Preklopni telefon kompanije OPPO je spreman i značajno je jeftiniji od konkurencije

 

Pojavljuje se sve više i više sklopivih uređaja, što onih koji, kada se rasklope, daju jedan solidan tablet, što onih koji su namenjeni da sklopljeni stanu i u najmanji džep od farmerica i svojim rasklapanjem korisniku pruže izgled standardnog pametnog telefona, doduše sa nešto drugačijim i izduženijim odnosom stranica. 

I tako, jedan po jedan, svi veći proizvođači mobilnih telefona publici postepeno predstavljaju svoje sklopive uređaje i to u dve trenutno dostupne varijante. Telefoni na vertikalni preklop pretvaraju se u tablete, dok se telefoni na horizontalni preklop lako skladište u džepove. Sada, čini se i da će kompanija OPPO uskoro publici moći da ponudi oba takva modela. 

Krajem 2020. godine, kompanija OPPO predstavila je publici svoj koncept mobilni uređaj na preklop pod nazivom Find X. Iako u tom trenutku samo demonstracija onoga za šta je ova kompanija sposobna, pred publikom se krajem prethodne godine ipak pojavio preklopni mobilni telefon imena OPPO Find N.

 

OppoFindN.jpg

 

Prilikom objavljivanja ovog uređaja, čelnici ove kompanije priznali su kako im je trebalo čitavih 5 godina da razviju jedan ovakav uređaj. U tome su svakako uspeli, kako po rečima recenzenata, tako i po rečima, doduše, malobrojnih korisnika. Kako će se ispostaviti, bio je to samo početak preklopne avanture kompanije OPPO. 

Prema rečima poznatom leakstera Digital Chat Station, novi sklopivi mobilni telefon kompanije OPPO biće u stilu Motorola RAZRi Samsung Galaxy Z Flip uređaja. Dakle, horizontalni preklop. Prema navodima ovog likstera, ovaj mobilni uređaj trebalo bi da ima Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1+ čipset, dok bi cena trebalo da iznosi nešto preko hiljadu dolara, piše GizChina

U ovom trenutku nije poznato ništa više od informacija o tome šta bi sve jedan ovakav uređaj mogao da donese publici. Takođe, nije poznato ni kada bi se jedan takav uređaj uopšte pred tom istom publikom mogao i pojaviti. Cena i procesor ne znače mnogo, ali ne sumnjamo da će se, vremenom, pojaviti i prve fotografije novog sklopivog uređaja kompanije OPPO. Do tada samo moramo da budemo strpljivi.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

Potvrđene specifikacije za nove Radeone

Veliki jubilej za Mozilla Firefox

10104
10105
10106
10107
10108
10109