Greška

Došlo je do greške.

Predstojeći AirPods Pro bi mogao da doživi veliki redizajn sa lossless audio podrškom

03.01.2022 18:57 | 0 Mobile
Predstojeći AirPods Pro bi mogao da doživi veliki redizajn sa lossless audio podrškom

 

Apple je predstavio originalne AirPods slušalice nakon što je uklonio priključak za slušalice iz iPhone 7 linije. Od tada, ove bežične slušalice su evoluirale i počele da podržavaju naprednije funkcije. Na primer, najnoviji AirPods 3. generacije uključuju nove senzore za detekciju kože. Međutim, postoji značajna karakteristika koja još uvek nije podržana ni na jednom od AirPods modela - zvuk bez gubitaka. Na sreću, glasine ukazuju na mogućnost da ga Apple konačno uključi u dolazeći AirPods Pro 2nd Gen.

Prema izveštaju MacRumorsa, analitičar Ming-Chi Kuo veruje da bi dolazeće AirPods Pro 2nd Gen mogle podržati Apple Lossless Audio Codec (ALAC). Trenutni AirPods modeli strimuju zvuk preko Bluetooth-a, što ograničava izlaz na format sa gubicima. Ako će kompanija u stvari podržati ALAC na novom Pro modelu, najverovatnije će se razvijati ili zavisiti od druge bežične tehnologije.

 

Ne propustite: iPhone 14 Pro će doći sa kamerom u obliku pilule

Kuo takođe napominje da bi AirPods Pro 2nd Gen mogao uključiti kućište sa rupama za zvučnike. Pretpostavlja se da ovi zvučnici imaju za cilj da olakšaju lociranje izgubljenih slučajeva putem Find My. Takođe je ponovio da bi mogli uključiti značajan redizajn koji eliminiše dršku slušalice. Pored toga, od budućih modela se očekuje da uključuju funkcije fokusirane na zdravlje. Međutim, on nije podelio da li će neka od njih biti uključen u AirPods Pro 2nd Gen.

Pošto Apple Music sada podržava ALAC u većini svog kataloga, očekuje se da će postojati velika potražnja za novim AirPods Pro 2nd Gen. Kompanija je uključila poboljšani kvalitet zvuka bez dodatne doplate, a neki od njenih rivala su već počeli da ih slede.

Očekuje se da će predstojeći AirPods biti lansirani tokom četvrtog kvartala 2022. godine, verovatno tokom iPhone 14 događaja. još uvek je nepoznanica koliko će koštati ili koje dodatne funkcije će uključiti, javlja XDA-Developers. Međutim, ako se ispostavi da su glasine tačne, to će biti velika nadogradnja u poređenju sa originalnim AirPods Pro slušalicama.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


BlackBerry OS telefoni više neće raditi nakon 4. januara

Android 12 na Samsung Galaxy S III, može? Može!

10104
10105
10106
10107
10108
10109