Greška

Došlo je do greške.

Predstavljeni MSI CPU kuleri: Core Frozr

17.08.2016 19:25 | 0 Hardver
Predstavljeni MSI CPU kuleri: Core Frozr

Kao jedan od vodećih proizvođača u domenu grafičkih karti, MSI ima dosta godina iskustva kada je u pitanju dizajn vrhunskih termalnih rešenja. Procesor je naravno, jedna od ključnih komponenti u gejming sistemu, koja se uvek mora održavati rashlađeniom kako bi se ostvarivale najbolje performanse. MSI sada predstavlja produžetak svoje Frozr linije na procesore i donosi MSI Core Frozr liniju CPU kulera.

Novi Core Frozr kuleri poseduju iste tehnologije koje se mogu naći i na nagrađivanim MSI GAMING grafičkim kartama. Od premijum Premium Thermal Compound X tehnologije, koja nudi najbolji prenos toplote do čvrste bakarne baze koja se povezuje za 8mm SuperPipes. Masivni red rashladnih pera, usklađen je sa Airflow Control tehnologijom, kako bi sprovodio veliku količinu vazduha od 120mm verzije TORX Fan dizajna do tamo gde je potrebno.

Neke nove funkcije Core Frozr kulera uključuju mount slot i CPU backplate za dodatnu zaštitu kada se kuler prikači. Najavljene su dve verzije MSI Core Frozr CPU kulera, koje će biti dostupne kasnije ove godine. Core Frozr L je model iz srednjeg segmenta, ima 120mm ventilator i zamenjivi gornji pokrov. Njegov veći brat, Core Frozr XL, ima dva ventilatora i prilagodljivo RGB LED osvetljenje.

Izvor: Guru3D

Sve informacije u vezi sa kompanijom MSI, možete pogledati na MSI stranici, na Benchmark sajtu

Komentari

0 Dodaj komentar

MSI predstavio i 970A GAMING PRO CARBON ploču

Gamescom 2016: Stiže prvi Metal Gear nastavak nakon odlaska Hidea Kojime (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209