Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen Tesla Tablet L8

25.01.2017 15:40 | 6 Mobile
Predstavljen Tesla Tablet L8

Saopštenje za javnost

Kompanija Comtrade predstavlja novi tablet iz porodice Tesla uređaja – Tesla Tablet L8. Uloženo je mnogo truda da bi ovaj uređaj objedinio što više karakteristika koje su važne korisnicima, a krajnji rezultat je kvalitetno izrađen i kompaktan tablet sa odličnim ekranom, izvanrednom baterijom, metalnim telom i izuzetno atraktivnom cenom.

Android 6.0 Marshmallow
Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jednim pritiskom na Home taster Tesla tableta L8, i ceo svet vam je na dohvat ruke.

tesla2_12.jpg
Velika radna površina, ekran sa skupim pogledom
Sa ekranom dijagonale od 8 inča, Tesla Tablet L8 obezbeđuje veliku radnu površinu, ali i komfornu upotrebu i laku prenosivost. Bez obzira da li se igrate, gledate video zapise ili surfujete internetom, ekran ovog uređaja pruža odličan pogled i pregled, a HD rezolucija raskošan vizuelni doživljaj. Tesla Tablet L8 isporučuje žive boje i oštre detalje, a na IPS ekranu slika ostaje jasna i celovita, čak i kada je gledate pod veoma kosim uglom. Uz to, snažno maksimalno osvetljenje obezbeđuje prijatan prikaz i tokom dana, ali i u zamračenom prostoru.

Izvanredna baterija, atraktivan dizajn
Baterija od 4000 mAh sa odličnom autonomijom u odnosu na proizvode iz iste cenovne klase pruža osećaj sigurnosti i u situacijama kada nije moguće dopuniti svoj uređaj. Dizajn Tesla tableta L8 karakteriše metalno telo koje ostavlja utisak daleko skupljeg uređaja i nudi premium osećaj prilikom korišćenja.

Kompletno pakovanje
Tesla Tablet L8 nudi odličan odnos cene i kvaliteta, uz MediaTek Quad core procesor, Android 6.0 Marshmallow, kamere od pet i dva megapiksela i podršku za Mikro SD karticu kapaciteta do 32GB.

tesla3_9.jpg
I još mnogo toga...
Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog tableta, Tesla Tablet L8 vam obezbeđuje po povoljnoj ceni. GPS prijemnik je od neprocenjive pomoći, bilo da koristite Google Maps, iGO, Here Maps ili neki slični program. Kao i na ostalim Tesla tabletima, SwiftKey funkcija poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Ali, spisak mogućnosti Tesla Tableta L8 je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica. Više informacija potražite putem sajta: www.tesla.info.

Izvor: Tesla

aksi164 Član postova: 451
...a HD резолуција раскошан визуелни угођај.....вр' !!!
Bitch please.... Neregistrovan korisnik
Umirem od smeha ovim lirskim opisima jednog običnog, ispod prosečnog uređaja od strane marketing gurua iz komtrejda. Najbolje je kad "slučajno" zaborave da u celom tom kilometarskom tekstu napišu ono sto je stvarno bitno a to je RAM i procesor i sl...
losmi14 Član postova: 131
losmi14 Član postova: 131
Cudo tehnologije!
Nikon Član postova: 206
Наплаћујете ли ви из Бенчмарка овакве ствари?

Samsung bi početkom naredne godine mogao da počne sa proizvodnjom 7nm čipova

BlackBerry Mercury telefon potvrđen za MWC 2017

10104
10105
10106
10107
10108
10109