Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen Tesla Smartphone 6.3

23.08.2017 14:45 | 8 Mobile
Predstavljen Tesla Smartphone 6.3

Saopštenje za javnost

Kompanija Comtrade predstavila je novog člana porodice pametnih telefona – Tesla Smartphone 6.3. Ovaj uređaj pleni svojim elegantnim dizajnom i kvalitetnom izradom, a zahvaljujući odličnim karakteristikama u stanju je da zadovolji najšire ukuse i potrebe. Odlikuju ga brzi procesor, dobra optimizacija, radna memorija od 3 GB, kvalitetan ekran, dual SIM opcija, kao i 4G i GPS podrška.

Android 7.0 Nougat

Jedna od novina kod aktuelne verzije operativnog sistema Android je Dual screen opcija koja omogućava brzo prebacivanje između dve aplikacije i veoma lak uporedni rad i pregled. Uz to, odlična optimizacija garantuje pametnu potrošnju baterije, „Data Saver“ racionalnu potrošnju podataka, a uz to možete da računate i na poboljšanu bezbednost, svestraniju personalizaciju, brže podizanje sistema i još mnogo svakodnevnih pogodnosti.

U ritmu od 64 bita

64-bitni procesor omogućava veoma brz i tečan rad, glatko surfovanje po netu, laku simultanu upotrebu više aplikacija, manju potrošnju energije i grafiku koja u svakom detalju dočarava svetove najpopularnijih igrica.

Lepota je u oku posmatrača (ovog ekrana)

Čistoća boja, kontrast i oštrina – sve je tu, jer ekran od 5” pruža odličan pregled, a HD rezolucija živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rešenjem za najkvalitetnije osvetljenje i MiraVision opcijom za personalno podešavanje boja. Uz to, IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a One Glass Solution tehnologija obezbeđuje jasan prikaz i značajno redukuje refleksiju, uz Asahi zaštitu od grebanja kao dodatnu pogodnost. I to nije sve, jer Fingerprint coating smanjuje tragove otisaka na ekranu, a dodatnu sigurnost pružaju fabrička zaštitna folija i silikonska maska koja ublažava i najnezgodnije padove.

tesla3_12.jpg

4G podrška

4G mreža omogućava velike brzine prenosa i obimne količine podataka preuzete u veoma kratkom roku. Zahvaljujući 4G podršci, streaming video sadržaja u visokoj rezoluciji na ovom telefonu teče veoma glatko, bez zastoja i čekanja na učitavanje.

2 SIM kartice

Odvojite privatno od poslovnog – koristite jednu SIM karticu za posao, a drugu za komunkaciju sa porodicom i prijateljima. Prilikom putovanja u inostranstvo, uštedite na troškovima rominga tako što ćete, pored standardne, u drugi slot ubaciti lokalnu SIM karticu.

Fingerprint senzor

Zaštitite svoje podatke tako što ćete podesiti otključavanje telefona pomoću otiska prsta i to neverovatnom brzinom od svega 0,3 sekunde. Izuzetna preciznost prilikom prepoznavanja garantuje da niko osim vas neće moći da pristupi sadržajima telefona.

tesla2_16.jpg

Premium pogodnosti

Od Tesla “Servisa na poziv”, preko zakazivanja popravke koja se obavlja za samo sat vremena, do osiguranja za slučaj oštećenja ekrana, izbor Tesla Smartphone-a 6.3 praćen je premium pogodnostima. I ne samo što će korisnici biti sigurni u svoj uređaj, već ove pogodnosti upućuju na zaključak da je i sam proizvođač siguran u njegov vrhunski kvalitet.
I još mnogo drugih prednosti...

LDS antena obezbeđuje veću pouzdanost signala i bržu internet konekciju. Tu je i korisna LED lampica za notifikacije propuštenih poziva, SMS poruka ili novina na društvenim mrežama. Takođe, promena boje na LED indikatoru ukazuje da je telefon napunjen i spreman za upotrebu. Uz to, preinstalirana Swift Key aplikacija olakšava pisanje, jer omogućava prilagođavanje tastature potrebama korisnika.

I tu nije kraj, jer Tesla Smartphone 6.3 dolazi za redizajniranim ikonicama koje unose svežinu u korisnički interfejs čineći ga preglednijim i lepšim, a novi logo još snažnije ističe ime koje ponosno nosimo. Takođe, galerija ovog telefona nudi visokokvalitetne fotografije prirodnih lepota zemlje i regiona, a koje je specijalno za brend Tesla kreirao renomirani fotograf Dušan Stojančević. Isti autor je pripremio i video materijale koji vas prenose u neke od najlepših predela Srbije – Kopaonik, Drvengrad, Vlasinsko jezero, Resavska pećina, Zlatibor, Đavolja Varoš... Prepustite se umirujućoj muzici i osetite kako se jedan dan u Srbiji rađa, protiče i završava, a kao dodatnu zanimljivost, pogledajte neverovatni video u kojem umetnica Kseniya Simonova oslikava predivne predele i razne likove u pesku.
Ali čak ni to nije sve, jer su vrhunski domaći kompozitori kreirali jedinstvene, zanimljive i dopadljive ringtonove po kojima će telefoni Tesla biti posebno prepoznatljivi.

Detaljne specifikacije telefona možete pronaći na sajtu www.tesla.info

Izvor: Tesla

@WinterSlash Neregistrovan korisnik
http://registar.ratel.rs/sr/reg214?action=table&filter&vazece&broj_potvrde&nosilac_potvrde&datumIzdavanja=07.10.2015&datumVazenja&ord=-5&page=35
http://i.imgur.com/HNd2J6d.jpg
WinterSlash Neregistrovan korisnik
Moze li neko da postavi link o kom ratel sajtu se govori
Čipofil Neregistrovan korisnik
Svaka čast prvoj Srpskoj fabrici čipova.
Mesečno 2 modela procesora izbacuju, još za najvise 2 godine kad počnu memoriju i displeje da proizvode pa da kompletiraju proizvodnju. Da li je baterija black horse iz sombora?
latinum Novi član postova: 46
Citiram korisnika: stefMene samo zanima kada ce Tesla Motors otkriti da u Srbiji postoji Tesla brend mobilnih telefona. Ili su zapravo toliko nebitni da ih i ne zanima
Biće da je to drugo
XXS-iq Neregistrovan korisnik
Ovoga puta nije kinez vec indijac, ali napravljen ???mozda kao i iphone u Indiji
ovo mu je mladji brat
YU Yunique 2, bas se i naziv pogodio YU , a Comtrade je bio ponosni sponzor Cibone - kad je morao, a nastao je u exYU
http://www.gsmarena.com/yu_yunique_2-8788.php
na to dodata
memorija, veci deo rezervisan za RAM 16/32, 2/3
i senzor prsta,
a po Ratelovim specifikacijama, to je registrovano u Indiji

LG objavio nove tizere za LG V30 (video)

Samsung Galaxy Note8 predstavljen: Infinity Display, dve kamere na poleđini

10104
10105
10106
10107
10108
10109