Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen Tesla Smartphone 3.2 Lite

23.01.2017 20:07 | 15 Mobile
Predstavljen Tesla Smartphone 3.2 Lite

Saopštenje za medije

Kompanija Comtrade nudi novi model pametnog telefona iz serije 3 – Tesla Smartphone 3.2 Lite, uređaj koji privlači pažnju ne samo povoljnom cenom već i odličnim performansama koje idu van okvira njegovog cenovnog ranga. Tesla Smartphone 3.2 Lite je kvalitetno izrađen i kompaktan uređaj, sa odličnim ekranom, podrškom za dve SIM kartice, odličnim performansama i izuzetno atraktivnom cenom.

Android 6.0 Marshmallow
Operativni sistem Android 6.0 Marshmallow donosi brojne prednosti. App standby funkcija obezbeđuje produženu autonomiju baterije, a privatnost korisnika unapređena je još boljom kontrolom aplikacija prilikom dodeljivanja dozvola za pristup ličnim podacima. Jedna od novih opcija je i uvid u količinu RAM-a koju je „zauzela“ neka od aplikacija, a tu je i Google Now opcija koja omogućava napredno pretraživanje na najjednostavniji način. Jednim pritiskom na Home taster Tesla Smartphone-a 3.2 Lite, i ceo svet vam je na dohvat ruke.

5" HD IPS ekran kao standard
Ekran od 5" pruža odličan pogled i pregled, a HD rezolucija raskošne boje i živopisan vizuelni doživljaj, dodatno pojačan Full Lamination rešenjem za optimalno osvetljenje i uštedu baterije. IPS ekran isporučuje oštre detalje nezavisno od ugla gledanja, a slika ostaje jasna i celovita, čak i kada je gledate pod veoma kosim uglom.

tesla2_11.jpg
Kompaktan i sa odličnom baterijom
Znamo da se ne odvajate od telefona i učinili smo sve da bude što komforniji za upotrebu. Odlično odmereni ekran dijagonale od 5 inča ostavlja minimalni prostor do bočnih ivica, a navigacioni tasteri koji su pozicionirani odmah ispod njega dodatno unapređuju udobnost upotrebe, a bez žrtvovanja funkcionalnosti. Uz to, Tesla Smartphone 3.2 Lite koristi izdržljivu bateriju od 2200mAh koja čini ovaj telefon optimalnim rešenjem za poslovnu i privatnu upotrebu.

Lakoća rada
Danas se od telefona očekuje sve više, i zbog toga Tesla Smartphone 3.2 Lite poseduje snažan procesor sa četiri jezgra koji je spreman da odgovori na sve zahteve korisnika. Retko koji drugi telefon iz ove klase može da se pohvali procesorom iz MediaTek MTK6735 serije, sa 1GB RAM-a i odlično optimizovanim Android 6.0 Marshmallow sistemom koji obezbeđuju glatko otvaranje više aplikacija u isto vreme.

Podrška za 4G i dual SIM
Tesla Smartphone 3.2 Lite podržava 4G vezu, za najbrži doživljaj Interneta na pametnom telefonu, ali i za upotrebu dve kartice na istoj ili različitim mrežama. Zahvaljujući tome, možete istovremeno da koristite i privatni i poslovni broj, a ako putujete u inostranstvo, uz svoju karticu možete da koristite i lokalnu, kako ne biste plaćali previsoke cene rominga. Dual Standby opcija nudi mogućnost paralelne upotrebe dve SIM kartice. Korisnik je istovremeno dostupan na oba broja, sem u slučaju poziva kada je aktivna samo kartica na kojoj se vrši razgovor. Uz sve ovo, Tesla Smartphone 3.2 Lite ima i dovoljno veliku bateriju za dugotrajan rad sa dve kartice.

tesla3_8.jpg
I još mnogo toga...
Sve što očekujete od modernog i kvalitetnog telefona, Tesla Smartphone 3.2 Lite vam obezbeđuje po najpovoljnijoj ceni. Odlično optimizovani softver pruža pravo zadovoljstvo pri upotrebi, uz osećaj lakoće i neometan rad. SwiftKey poboljšava podršku za kucanje na jezicima regiona, sa upotrebom aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na unapred instalirane jezike, već po želji i potpuno besplatno mogu da instaliraju veliki broj dodatnih. Telefon dolazi u crnoj boji, ali i uz dodatne tri maske u zlatnoj, sivoj i beloj boji.

Spisak mogućnosti Tesla Smartphone-a 3.2 Lite je zaista dugačak pa vas pozivamo da ga lično isprobate u nekoj od većih IT prodavnica. Više informacija potražite putem portala: www.tesla.info.

Izvor: Tesla

Klix Neregistrovan korisnik
Zaobići u širokom luku. Uzet krajem 2016 a u avgustu 2017 baterija se toliko naduvala....Ni C.Master ni kalibracija baterije nije pomogla. Bačene pare.
Milan Milić Neregistrovan korisnik
Dobio sam Tesla 3.2 lite i posle pokretanja telefona mogu vam reći da je običan krš.
Promenio sam dosta telefona i ni sa jednim nisam imao više problema na samom startu korišćenja.
Prvo Wifi nije hteo da radi ( i dalje je neispravno). Drugo tri puta sam stavljao Sim karticu pre nego je registrovana. Treća stvar koja se desila je da se drugog dana korišćenja ugasio i nije hteo da se upali.
weasel Moderators postova: 11033
Da nam ti Nebojska nisi napisao da se ne sklapaju u Srbiji nikad ne bi saznali pravu istinu.
Nebojsa Neregistrovan korisnik
e ovako.... tesla kao tesla niti se sklapa u srbiji niti je nas brend. to su kineski telefoni koje ovi dripci narucuju na logom tesle. hardver je ocajan, kao i performanse. tesla 3.2 je ulefone 007 pro, 3.1 je ulefone 007, tesla 6 je ulefone paris. ne kupovati nista od prevaranata. nazalost kupio sam teslu 3.2 za 14000 din ovde, a na netu kosta 60 eura.
goran Neregistrovan korisnik
Telefon Tesla 3.2 lite ,reklamiran tri puta s moje strane u Comtrejdu ,nakon trece reklamacije dobijam strucan odgovor da to sto telefon trosi bateriju u stand by rezimu nenormalno, ustvari normalno i da ja nisam normalan sto reklamiram uredjaj.

Analitičari očekuju 40 miliona prodatih Nintendo Switch konzola tokom četiri godine

Hjugo Bara napušta Xiaomi i vraća se u Silicijumsku dolinu

10104
10105
10106
10107
10108
10109