Predstavljen Samsung Galaxy S Light Luxury telefon

Samsung Galaxy S Light Luxury je zvanično predstavljen u Kini, a telefon je ranije pominjan kao "Galaxy S8 Lite"

Samsung Galaxy S Light Luxury je zvanično predstavljen u Kini, a telefon je ranije pominjan kao “Galaxy S8 Lite” u različitim izveštajima.Galaxy S Light Luxury stiže uz 5.8-inčni Infinity Display u kućištu iste veličine kao i Galaxy S8. U pitanju je Super AMOLED panel, sa 2220 x 1080p rezolucijom i 18.5:9 odnosom stranica. Na poleđini se nalazi jedna kamera od 16MP (f/1.7) koja može da snima 4K video @30 fps. Selfi kamera ima 8MP senzor i f/1.7 otvor blende.Telefon pokreće Snapdragon 660 čipset, a Galaxy S Light Luxury stiže uz 4GB RAM-a i 64GB skladišnog prostora. Sve napaja baterija od 3000mAh (istog kapaciteta kao i kod Galaxy S8 modela). Tu je podrška za bežično punjenje, kao i preko USB-C porta.
sam2_142.jpgPrisutan je 3.5mm priključak, FM radio, senzor otiska prsta na poleđini, skeniranje oka i Bixby podrška preko dodeljenog tastera.Za sada nije poznato da li i kada će se Samsung Galaxy S Light Luxury pojaviti van Kine, gde se prodaje po ceni od oko 530 evra.Izvor: GSMArena

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi