Predstavljen Samsung Galaxy Alpha

Samsung je danas konačno i zvanično predstavio svoj prvi metalni telefon Galaxy Alpha, a između ostalog, radi se i o jednom od najtanjih Galaxy uređaja.

Kompanija Samsung predstavila je danas svoj novi smartfon Galaxy Alpha, koji ujedno donosi i novi pristup u dizajnu. Najnoviji Galaxy smart telefon poseduje sofisticiran dizajn u okviru kompaktnog tela sa metalnim okvirom. Sa manje od 7 mm debljine, Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja, poručuje kompanija Samsung. Galaxy Alpha dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2. Galaxy Alpha se očekuje u prodaji od kraja septembra, a cena nije otkrivena. Precizne specifikacije ovog telefona možete pogledati u priloženoj tabeli.
GALAXYALPHA_04.jpg
Izvor: Samsung

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi