Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen POCO M4 5G sa Dimensity 700 čipsetom i baterijom od 5000 mAh

15.08.2022 14:07 | 0 Mobile
Predstavljen POCO M4 5G sa Dimensity 700 čipsetom i baterijom od 5000 mAh

Dizajniran za mlade trendsetere koji zahtevaju najbolji kvalitet i performanse, POCO M4 5G je zvezda 5G zabave sa procesorskom snagom i funkcionalnošću dinamičkog ekrana koja odgovara hiperpovezanom stilu života u pokretu.

„POCO je oduvek slušao potrebe savremenih mladih entuzijasta i pružio im iskustvo sa pametnim telefonima koji njihove živote čine povezanijim i zabavnijim. POCO M4 5G nudi najbolji mogući balans performansi i pristupačnosti, omogućujući životni stil 5G zabave novim generacijama širom sveta“, rekao je Angus Ng, šef marketinga proizvoda u POCO Global.

POCO M4 5G: Neprekidno iskustvo zabave

Za lagodnije iskustvo igranja igara na mobilnom uređaju ili striming, POCO M4 5G donosi ultra-brzu 5G mrežu korisnicima koji su usredsređeni na vrednost zahvaljujući svom naprednom MediaTek Dimensity 700 procesoru1. Sa integrisanim 5G modemom i neverovatnom energetskom efikasnošću, obezbeđuje brže i pouzdanije veze na oba 5G SIM slota i bolju obradu podataka, tokom celog dana i noći. Brzo skladištenje i memorija dodatno osnažuju korisnike kraćim vremenom instalacije aplikacija, bržim prenosom velikih datoteka i lakšim svakodnevnim korišćenjem.

POCOM45G20.jpg

POCO M4 5G poseduje prepoznatljivi DinamicSwitch ekran sa pametnim ubrzavanjem osvežavanja ekrana sa 30Hz na 90Hz u zavisnosti od toga šta korisnik radi. Ovo obezbeđuje fluidnost i optimalno uživanje između različitih aktivnosti kao što su igranje igara, gledanje sporta, slanje poruka, kao i snimanje video zapisa uz uštedu energije i produženje trajanja baterije. Novi POCO pametni telefon dolazi sa baterijom velikog kapaciteta od 5.000 mAh i brzim punjenjem od 18 W koji sa lakoćom može da se nosi sa svakodnevnim zadacima2. Od dugotrajnog telefonskog poziva do otvaranja aplikacije za GPS lokaciju koja troši energiju, neće biti zabrinutosti zbog malo baterije. Veliki ekran od 6,58 inča novog pametnog telefona je takođe napravljen od neverovatno čvrstog Corning Gorilla stakla za dodatnu izdržljivost usred užurbanog načina života.

POCOM45G19.jpg

POCO M4 5G poseduje mladalačku i živopisnu estetiku. Ističe se po svom elegantnom dizajnu i mat pozadini sa prelepom teksturom koja dobro prianja i otporna je na mrlje, otiske prstiju i ogrebotine za dobar izgled koji traje. Kako bi vaše fotografije svaki put bile sve bolje, POCO M4 5G je opremljen nizom kamera sa dvostrukom pozadinom koji se sastoji od glavne kamere od 13 MP i senzora dubine od 2MP za detekciju u realnom vremenu. Telefon takođe dolazi sa širokim spektrom inovativnih funkcija i režima za fotografisanje i video snimanje sa AI-om koji pomažu korisnicima da uhvate svaki trenutak i podele svoj svet uz jasnoću i preciznost. Pomažući korisnicima da ostanu u kontaktu i izgledaju dobro dok to rade, novi POCO poseduje prednju kameru od 5 MP koja je savršena za selfije i video pozive.

Dostupnost proizvoda

POCO M4 5G dolazi u tri boje: Power Black, Cool Blue i POCO Yellow, u varijantama: 4 GB + 64 GB i 6 GB + 128 GB.

POCOM45G01.jpg

Saopštenje za javnost.

Nekoliko razloga zbog kojih ne treba da kupujete grafike koje su rudarile kriptovalute

Prodavac u Kanadi izlistao novu generaciju AMD Ryzen 7000 procesora za poručivanje mesec dana pre roka

10104
10105
10106
10107
10108
10109