Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen novi Caviar, još luđi od prethodnih

18.03.2022 11:20 | 0 Mobile
Predstavljen novi Caviar, još luđi od prethodnih

 

Kompanija Caviar najpoznatija je korisnicima po svojim ekstravagantnim, a mnogi bi rekli i preteranim, custom rešenjima za iPhone mobilne uređaje. Do sada, bilo je tu svega, a ponajviše plemenitih metala i dragog kamenja. Sve ovo, normalno, ima svoju paprenu cenu, ali ko želi prestiž mora biti spreman to i da plati, zar ne, ma koliko nepotrebno to bilo.

Sada je tu nova linija iPhone i iPad mobilnih uređaja koje je kompanija Caviar predstavila. Međutim, trenutno je tu malo manje zlata, a malo više autograma? Da, Caviar se odlučio na dodatnu notu ekskluziviteta predstavljanjem uređaja koji u sebi sadrže autograme poznatih ličnosti.

 

CaviarElonMusk.jpgDa stvar bude još luđa, ili ekskluzivnija, u zavisnosti od toga koga pitate, lista poznatih ličnosti čiji su autogrami uključeni u celu priču stvarno je neobična. Tu su Raspućin, Napoleon, Majkl Džekson, Stiv Džobs, i Ilon Mask. Međutim, ova kompanija ne planira tu da se zaustavi, pa će narednim kolekcijama dodati još poznatih ličnosti, ali za sada nije poznato koje, piše GSM Arena.

 

Caviarbocno.jpgGlavni predstavnik ove nove kolekcije jeste iPad Pro 11 koji na sebi nosi poruku koju je svojom rukom napisao Raspućin, a koja glasi “Znam da si ponosam kao car Herod, da si se pojavio kao lisica, a da želiš da odeš kao vuk, Raspućin”. Ovaj tablet je unikat i prodaje se po ceni od neverovatnih 90.000 dolara.

 

iPadProRasputin.jpgOd ostalih poznatih ličnosti koje smo pomenuli, njihovi potpisi ukrašavaju iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, i iPhone 13 Pro Max. Samo jedan mobilni uređaj biće napravljen za svaki od potpisa, a cene variraju u zavisnosti od toga čiji potpis želite.

 

CaviarNapoleon.jpg


Za one koji žele Napoleonov potpis, na poleđini od zlata i dragulja treba izdvojiti 75.000 dolara. Pored potpisa, na poleđini se nalazi i delić pisma koje je Napoleon napisao.

Sa druge strane, za one koji žele da prođu malo jeftinije, tu su modeli sa potpisima Majkla Džeksona, Stiva Džobsa, i Ilona Maska koji se prodaju po cenama od okvirno 25.000 dolara. Svaki od ovih modela ima logo u gornjem desnom uglu poleđine telefona koji je inspirisan osobom čiji potpis krasi ovaj uređaj.

 Na kraju, kompanija Caviar dala je korisnicima mogućnost da sami zatraže čiji autogram bi želeli na svom telefonu, a oni će im to omogućiti. Da li je ovo sve potrebno, procenite sami, ali da izgleda zanimljivo, tu nema govora.

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije

ASUS izbacio update za nove Ryzen procesore, čekaju se MSI i Gigabyte

Izgleda da Google radi na novim AR rešenjima

10104
10105
10106
10107
10108
10109