Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen Asus ROG Gladius II gejming miš

07.04.2017 16:49 | 0 Hardver
Predstavljen Asus ROG Gladius II gejming miš

Asus donosi ROG Gladius II miš, koji predstavlja nadograđenu verziju originalnog modela i sada je još korisniji u FPS igrama. Kada je vizuelni identitet miša u pitanju, tu nema mnogo promena u odnosu na prethodnika, a tu su poznate Asusove tehnologije koje omogućavaju bolje rezultate u brzim igrama.

ROG Gladius II dolazi sa istim izgledom, teksturama i konturama poput svog prethodnika, a tu su i dalje sjajni efekti osvetljenja. Miš je opremljen duplo većom rezolucijom, svičevima koji mogu da izdrže duplo više klikova, a tu je i novi DPI svič. O

Uz ROG Gladius II miš pažnja vam neće biti odvraćana preteranim brojem tastera. Dobijate ono što vidite: levi i desni taster, skrol točkić sa Alps enkoderom koji se može koristiti i kao srednji taster, thumb tasteri za napred-nazad radnje, DPI svič. Sve ovo se može reprogramirati uz pomoć Armoury softvera.


asus2_114.jpg

Miš je opremljen Aura Sync LED efektima, a stiže i sa dva Micro-USB kabla. Jedan kabl je duži i služi za korišćenje miša na desktop uređajima, dok je drugi kraći i podoban je za laptopove.

Izvor: Guru3D

Komentari

0 Dodaj komentar

Huawei P10: najnoviji flegšip telefon stigao u Srbiju

Motorola Moto X primećen u zvaničnoj Motorolinoj reklami (video)

10203
10205
10206
10207
10208
10209