Greška

Došlo je do greške.

Predstavljen i sistem hlađenja Realme GT2 serije

29.12.2021 11:05 | 0 Mobile
Predstavljen i sistem hlađenja Realme GT2 serije

 

Mnogi proizvođači otvaraju pretprodaju unapred, pre nego što je uređaj i objavljen, kako bi novoj mašini dali podsticaj i publicitet, a Realmeova nova GT2 serija je takođe usvojila ovu strategiju.

Pored toga, Realme ponovo zagreva atmosferu pred objavu, otkrivajući da će telefon biti opremljen Diamond Ice Core Cooling Plus sistemom, koji ima "najveću površinu hlađenja u industiji" od 36.761 mm². Telefon ima veliki kaljeni VC hladnjak sa tečnim hlađenjem površine 4129 mm².

 

realmehlaenje.jpg

 

Ovaj hladnjak u potpunosti pokriva oblast matične ploče i veći deo baterije i očekuje se da efikasno zadrži toplotu koja dolazi iz Snapdragon 8 Gen1 čipa, javlja SparrowsNews.

Objavljeni poster takođe pokazuje da telefon ima veliku glavnu kameru u gornjem levom uglu, veoma kompaktnu matičnu ploču i prednju kameru u gornjem desnom uglu. Telefon je opremljen baterijom sa dve ćelije.

Prema detaljima konfiguracije objavljenom od strane zvaničnika, Realme će biti opremljen 2K ravnim ekranom, koji je daleko najbolji u industriji, a takođe je dobio DisplayMate A+ sertifikaciju kvaliteta, koristeći COP proces pakovanja kako bi se postigao efekat skoro jednake širine na sve četiri strane.

Današnji zvanični poster nam naglašava procesor, što već znamo od ranije, još od kad je Qualcomm objavio Snapdragon 8 Gen1 a Realme zvanično najavio da će biti u prva tri proizvođača koji će objaviti telefon sa ovim top čipsetom.

 

snapdragonposter.jpg

 

Benchmark možete pratiti i na društvenim mrežama | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube |
Na Benchmark forumu uvek možete učestvovati u kvalitetnim i aktuelnim diskusijama iz IT industrije


Samsung Galaxy S21 FE se pojavio otpakovan i pregledan od retailera u Južnoj Africi (video)

Samsung Galaxy S10 i Galaxy S20 FE ažuriraju se na stabilni Android 12 uz One UI 4 u dve evropske države

10104
10105
10106
10107
10108
10109