Greška

Došlo je do greške.

Praktičnost na max - Testirali smo LG 34WP88C ultraširoki monitor (video)

08.06.2022 15:38 | 0 Multimedija
Praktičnost na max - Testirali smo LG 34WP88C ultraširoki monitor (video)

 

LG 34WP88C je ultraširoki zakrivljeni monitor sa HDR podrškom, Ergo postoljem, MaxxAudio zvukom i USB Type-C vezom. Interesantna kombinacija koja će određenim korisnicima biti praktično idealna za rad, ali hajde da vidimo kako to zapravo radi u praksi.

Kao i uvek, krećemo od dizajna koji je relativno klasičan kada je panel u pitanju - crna plastika, peskirane teksture sa zadnje strane i polirana na svim delovima okvira panela. Okvir je naizgled veoma tanak, kako na bokovima i vrhu, tako i na donjoj lajsni, ali je na tri strane tu i prilično široka margina od čak 8 mm koja malo kvari taj utisak kada je monitor uključen.

Prednja strana je prilično svedena, na njoj se nalazi samo mali LG logotip na sredini donje lajsne, a u relativno sličnom stilu je i poleđina monitora na kojoj se ističe samo veliki logotip na sredini gornjeg dela i ventilacioni otvor koji je diskretno skriven u prorez koji se nalazi iznad nosača...

Tipično za LG, sekcija sa konektorima je takođe na vidnom mestu i moramo reći da nam se ovo jako dopada u odnosu na ono što rade drugi - sve je pregledno i lako dostupno, pa ne morate da izvodite gimnastiku ili pogađate gde je koji konektor kako biste povezali nešto. Pritom, ne možemo reći i da vizuelno deluje loše, ali eto, recite nam u komentarima slažete li se sa tim i koje rešenje se vama više dopada i sa praktične i estetske strane.

Detaljnu recenziju pogledajte na snimku ispod:

Kako da instalirate Windows 11 ukoliko ne ispunjavate sistemske zahteve?

Novi Xiaomi flagship telefon će imati potpuno drugačiji dizajn kamere

10304
10305
10306
10307
10308
10309